kabijakan privasi


kabijakan privasi

The privasi tina datang tina WikiWon pohara penting pikeun kami. Anjeun kudu nyaho ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ngeunaan informasi pribadi anu dikumpulkeun atawa narima kana kadatangan anjeun sarta kumaha éta geus dipaké. kawijakan privasi urang bisa ningali balik lamun diperlukeun. Sahingga kudu didatangan kaca ieu rutin. Simkuring teu ngumpulkeun informasi pribadi nu numbu nanaon diwanoh. Di dieu aya sababaraha rinci ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami.

file:

Urang kudu inpo ieu kawas loba jaba perlu pikeun tujuan pamutahiran. log kami bisa diwangun ku handap;

  • IP Alamat
  • rinci browser
  • ISP / Internet Service Provider
  • Tanggal jeung Time Perangko
  • ngarujuk Kaca
  • kaluar Kaca
  • Jumlah clicks

Cookies na Beacons Web:

Kadangkala mun perlu, kami nganggo cookies dina urutan pikeun nyimpen inpo tentang preferensi nganjang kami sarta sajarah nganjang urang nyadiakeun layanan hadé ka sémah urang.

Ngeunaan Google Panyiaran Radio sarta Télévisi:

Sagala advertisements dilayanan ku Google, Inc., jeung pausahaan filial bisa jadi dikawasa maké cookies. cookies ieu ngidinan Google pikeun nembongkeun Iklan dumasar kunjungan anjeun ka situs ieu sareng situs séjénna anu ngagunakeun jasa iklan Google. Diajar kumaha milih kaluar tina pamakéan cookie Google. Sakumaha didadarkeun di luhur, sagala tracking dilakukeun ku Google ngaliwatan cookies sarta mekanisme sejen nunut ka kawijakan privasi Google sorangan.

Naon cookie DoubleClick DART? The DoubleClick DART cookie dipaké ku Google dina Iklan dilayanan on jaba penerbit mintonkeun Adsense pikeun Iklan eusi. Lamun pamaké didatangan hiji Adsense penerbit urang ramatloka na boh pintonan atanapi klik hiji iklan, cookie hiji bisa jadi turun dina browser anu pamaké tungtung urang. Data dikumpulkeun ti cookies ieu bakal dipaké pikeun mantuan penerbit Adsense hadé ngawula jeung ngokolakeun Iklan dina situs maranéhanana(s) sarta sakuliah web. Pamaké bisa milih kaluar tina pamakéan cookie DART ku ngadatangan kawijakan privasi jaringan ad na kandungan Google.

Langganan jeung Milis:

Datang bisa jadi dipenta pikeun ngalanggan newsletter urang ku cara méré nami na email alamat pikeun nampa apdet atawa komunikasi sareng urang di. Urang make sistem langganan milih-di aman tur urang cagar bener ngahubungan palanggan kalawan informasi nu patali jeung ramatloka ieu sareng blog. Palanggan bisa unsubscribe wae na unggal email dikirimkeun bakal ngandung hiji tumbu "unsubscribe". Lamun merlukeun informasi sagala beuki atawa mibanda patalékan ngeunaan kawijakan privasi kami punten ngarasa Luncat ngahubungan kami ku email di moborate@gmail.com

Anjeun ngabutuhkeun nuturkeun kawijakan privasi kami:

  1. Ulah Spamming
  2. Mun alat naon baé teu bisa dipake lajeng mangga ngahubungan kuring tur ngawartosan keur masalah anjeun nu jenis i mantuan.
  3. Mun link sagala kanikmatan,teu dianggo ngahubungan kuring sarta abdi bakal ngalakukeun nu bener dina 24 jam
  4. Mun sagala download link henteu teu gawe punten lamun sagala masalah acara on ramatloka kuring ngahubungan kuring abdi bakal ngalakukeun eta
  5. Lamun perlu sagala alat sejen,plugins,téma,langkung artikel ngahubungan kuring abdi bakal nambahan alat, kalayan sagala sarat di 24 jam lamun eta bakal mungkin ngan maneh dipilampah kuring.

Anjeun tiasa ngahubungan kuring via halaman kuring. ngahubungan Me