Ngundeur tur masang LUDO béntang : 2017 (NEW) IN PC (Windows 7,8/10 OR Mac)


Ngundeur tur masang LUDO béntang:

Ludo nyaéta kaulinan dewan pang populerna anu kantos dihasilkeun dina sajarah smartphone kaulinan. Hal ieu kacida kacida populerna di nagara Asia kawas Pakistan, India, Sri Lanka, Nepal, Bangladés sarta jsb. Salah sahiji daya tarik pangbadagna pikeun kaulinan ieu nu dijieun pikeun sakabéh jalma group umur na eta sih senang. Anjeun tiasa maénkeun kaulinan ieu iraha wae rék. Nembe hiji Ludo Star anyar 2017 Kaulinan android dileupaskeun. Alatan popularitas kaulinan ieu aplikasi ieu jadi pohara kaceluk sarta ngagaduhan hit badag on Google Play Store.

Ukuran Game téh ngan 14.8 MB jeung anjeun kedah login tina facebook kana bisa diondang babaturan anjeun. Anjeun oge bisa bersaing jeung pamaén séjén dina variasi béda. Lamun Anjeun mikir yén anjeun bisa maénkeun kaulinan ieu dina hijina alat android teu. Anjeun oge bisa maénkeun kaulinan ieu dina PC maké metodeu nu urang ngajelaskeun handap.

fitur Game:

  1. Play with random player 2-4 patandingan
  2. Login ka facebook pikeun ngundang babaturan anjeun maén sareng anjeun
  3. Maén kalawan aturan favorit anjeun
  4. Maén variasi béda: Palasik, Master atanapi Gancang
  5. Duka kali tina potongan, kill 1 before entering home etc and much more

Anjeun bisa ngundeur kaulinan tina ieu link

Ku kituna sagala kudu maneh mun maén deui dina pc anjeun ngan hiji émulator alat android.

Bakal aya Tumbu pikeun emulators android

Bluestacks

badag NOx

pamuter aplikasi NOx

So after you downloaded the game and any of this emulator you need to install any of this emulator on your pc, ti anjeun bakal bisa install file APK on émulator Anjeun. Sarta sanggeus anjeun ngalengkepan sagala barang setelan ieu. Tungtungna bisa ngarasakeun kaulinan anjeun pikeun maén deui dina pc.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi ngan mikir yén urang lasut hal, ngan hayu urang nyaho di komentar dihandap. Ngarasa Luncat ninggalkeun opionion Anjeun. Mudahan bener ngarasakeun maén game anjeun dina Windows on Mac pc ngaliwatan émulator android.

Hire Us

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge