Ludo béntang : 2017 (anyar) Game Kalolobaan Popular

Ludo béntang mangrupa kaulinan metot nu bisa maénkeun ku anjeung ka babaturan. Kaulinan ngawengku opat pamaén beureum, biru, hejo, koneng. Are your friend’s king of Ludo? Bing kabeh! Kaisar India dipaké pikeun maénkeun kaulinan ieu sakaligus!

Fitur Ludo klasik:

Here most popular features are using daily on the mobile…

  • Login ku Facebook sarta diondang babaturan maén sareng anjeun.
  • Maén kalawan pamuter acak dina 2 atawa 4 patandingan pamuter
  • Maén variasi béda: Palasik, Master atanapi
  • Play with your favorite rules like :
  • Duka kali tina potongan, maehan 1 tadi ngetik Bandung home jsb.
  • Ngundeur pikeun Free!
  • Does he play with you now?
  • Lumaku pikeun Sakur Abad!
  • Ngobrol jeung ngirim emoticons ka pamaén séjén bari Anjeun muterkeun.
    Bing babaturan anjeun bari Anjeun muterkeun.
  • Karasaeun kawas 3d Ludo kalawan dadu 3d.

FULL SPECIFICATIONS

GENERAL

pausahaan nu ngaluarkeunBest Games & Apps
Publisher web site
Tanggal paleupasanJuni 16, 2017
Date AddedJuni 16, 2017
Vérsi

CATEGORY

Kategorikaulinan
SubcategorySudoku, Crossword & Puzzle Games

OPERATING SYSTEMS

Operating SystemsWindows 10/Mobile
Additional RequirementsAvailable for Windows 10, Windows 8.1 (x86, x64)

DOWNLOAD INFORMATION

File SizeHenteu sayogi
Nami fileExternal File

POPULARITY

Total Downloads266
Downloads Last Week6

PRICING

License Modelbebas
LimitationsNot available
hargabebas

Ieu oge aya pikeun iPhone jeung iPad.

CATETAN:
Paké aplikasi ieu diatur ku Gameberry Labs Pvt. Ltd. Syarat panggunaan. Kempelan jeung pamakéan data pribadi anu poko keur Gameberry Labs Sarat jeung Kaayaan Pamakéan.


AYA NAON ANU ÉNGGAL

Update 1.0.25
  1. Kompetisi Liga
  2. umbul nagara
  3. leveling pamutahiran
  4. pamutahiran grafik
    nangtukeun bug
    pamutahiran kinerja
Muhun abdi dont nyaho lamun pamekar nu maca atawa teu, ogé bongbolongan kuring téh, kedah aya hiji pilihan pikeun nambahkeun urang salaku babaturan jeung saha urang gé maén online, anu teu aya di daftar fb kami, second please launch master game play in team up match, emas bisa anjeunna dipaké meuli papan béda atawa dadu atanapi sabagian pilari alus tokens béda, that will be the way how you guys can make some money… at least resolve friends addition issues. Rest its amazing thanks…
gede, kaulinan lemes. Dua bongbolongan pikeun kiwari: 1) Users should be given the option to remove friends coming from Facebook login because we have everyone on Facebook but we don’t want everyone to see us play. 2) requests tantangan teu matak diwenangkeun lamun pamaké téh maén, éta teuing bangor kadang. oge, there should be an option to turn off user online notification during gameplay.

System Requirements

Recommended

THEWindows 10, Windows 8.1
Architecturex86, x64

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge