Samsung Galaxy J7 (2016) harga di , AS, Cina, India & Harita


Samsung Galaxy J7 (2016) price in india

eusi

Samsung Galaxy J7 (2016) singgetan

jaringan 2G / 3G / 4G / GSM / HSPA / LTE
Sistem operasi Android 6.01 Marshmallow
Ukuran tampilan 5.5 inci
Chipset Snapdragon 617
deui kaméra 13 Megapixels
Kamera hareup 5 Megapixels

Review

Samsung Galaxy J7 (2016) ieu Powered by Android 6.01 Marshmallow with 4G technology supported. The Tab comes with Octa-core (4×1.6 GHz Cortex-A53 & 4×1.0 GHz Cortex-A53) and Octa-core 1.6 GHz Cortex-A53 processors with Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 and Exynos 7870 Octa chipsets and Adreno 405 and Mali-T830MP2 GPU supported.

Samsung Galaxy J7 comes with 5.5 inci kalawan 720 x 1280 pixels resolution with Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors display.

The phone dimensions is 151.7 x 76 x 7.8 mm (5.97 x 2.99 x 0.31 di) phone weight is 170 g (6.00 oz). The phone comes with Single SIM (Mikro-SIM) atanapi Dual SIM (Mikro-SIM, dual stand-ku) supported.

Samsung Galaxy J7 comes with 16 GB internal memory with 2 GB RAM if you want to increase your tab memory you can use external microSD, nepi ka 256 GB.

telepon nu hadir kalawan 13 Megapixels back camera and 5 Megapixels front camera including f/1.9, 28mm, pokus otomatis, LED flash and Geo-tagging, fokus touch, deteksi rupa, panorama, HDR features.

Samsung Galaxy J7 (2016) Full Specification and Features

jaringan

Ngaran kekecapan Rincian fitur
teknologi 2G / 3G / 4G / GSM / HSPA / LTE
2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2 (dual-SIM model only)
3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 – J710F, J710H / HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 – J710M
4G bands tape LTE 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 20(800), 40(2300) – J710F LTE band 1(2100), 2(1900), 3(1800), 4(1700/2100), 5(850), 7(2600), 17(700), 28(700) – J710M
kagancangan HSPA, LTE Cat4 150/50 Mbps
GPRS nuhun, kasadia
EDGE nuhun, kasadia

nyorosodkeun

ngumumkeun 2016, Maret
status kasadia. dileupaskeun 2016, April

awak

dimensi 151.7 x 76 x 7.8 mm (5.97 x 2.99 x 0.31 di)
Thickness 7.8 mm Thickness
beurat 170 g (6.00 oz)
SIM hiji SIM (Nano-SIM) atanapi Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-ku)

mamerkeun

Screen Type Super AMOLED kapasitif touchscreen, 16kelir M
Display Screen Size 5.5 inci (~72.3% screen-to-body ratio)
resolusi 720 x 1280 piksel (~267 ppi pixel density)
Multitouch nuhun
panyalindungan Not conformed yet

panggung

Sistem operasi Android 6.01 Marshmallow
Chipset Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617 and Exynos 7870 octa
prosésor (CPU) Octa-core (4×1.6 GHz Cortex-A53 & 4×1.0 GHz Cortex-A53) and Octa-core 1.6 GHz Cortex-A53
Graphics (GPU) Adreno 405 and Mali-T830MP2

ingetan

Internal Tab Memory 16 GB
slot kartu microSD, nepi ka 256 GB
Ram 2 GB RAM

kamera

Kamera hareup 5 Megapixels f/1.9, LED flash
deui kaméra 13 Megapixels f/1.9, 28mm, pokus otomatis, LED flash
Camera Features Geo-tagging, fokus touch, deteksi rupa, panorama, setelan HDR

SOUNDS FEATURES

Disada jenis Siaga Geter; MP3, rington WAV
spiker nuhun
3.5mm jack
  • nuhun

CONNECTIVITY

WLAN Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, WiFi langsung, hotspot
Bluetooth 4.1, A2DP
GPS nuhun, kalawan A-GPS, GLONASS/ BDS (region dependent)
NFC Téhnologi Sumuhun sadia
USB and Redio microUSB v2.0; Stereo FM radio with RDS; rekaman

FITUR

sensor cap jempol (front-mounted), accelerometer, nu pang deukeutna, kompas
olahtalatah SMS(view threaded), MMS, email, push surat, ABDI
browser HTML5
Java teu
Extra Features – ANT+ support
– MP4/WMV/H.264 player
– MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC player
- Poto / redaktur video
batre
  • Removable Li-Ion 3300 batré mah
  • Talk time Up to 23 h (3G)
  • Music play Up to 96 h
kelir bodas, hideung, emas, Rose Emas

Samsung helps you discover a wide range of home electronics with cutting-edge technology including smartphones, tablets, TVs, home appliances and more. The company has been manufacturing lot of electronics such as Computers, Laptops, Tablets, Smartphones and other equipment. Samsung recently has been launched the new Samsung Galaxy J7 smartphone with 16GB internal phone memory with 2GB ram.

Samsung Galaxy J7 Price in China

ku nagara harga

Harga di Cina

1300 Cina Yuan

Harga di Shanghai

1349 Renminbi

Harga di Beijing

1375 Yuan

Harga di Tianjin

1399 Renminbi

Harga di Chengdu

1499 Yuan

Harga di Guangzhou

1400 Yuan

India nyaeta nagara panglegana 3rd tina dunya dumasar populasi kaluar Populasi kursus India leuwih 1.252 milyar. In this post we are going to share with you the price of Galaxy J7 16GB smartphone and availability.

New Delhi is the largest city of India and Galaxy J7 is still not available in this city. Anjeun terang ka Pangeusi Cirebon nyaéta 22 juta. Sukabumi nyaéta kota panggedéna 2nd India jeung éta Pop mangrupa 18 million and you can buy Samsung Galaxy J7 easily in Mumbai. Bengaluru nyaéta kota panggedéna 3rd India jeung éta Populasi nyaeta 8.4 juta. Chennai is 4th large city with 7.1 million and 5th no is Hyderabad is also 6.8 million population of this city. Tujuan utama pikeun némbongkeun Anjeun nu sababaraha kota jeung Pop. pikeun nambahan pangaweruh Anjeun. Di posting urang rék némbongkeun Anjeun harga Samsung Galaxy J7 16 GB with 2 GB ram in India.

Samsung Galaxy J7 16GB price in India list

ku nagara harga

india Harga di India

subrata-rupees12949 Rupees India

Harga di Cirebon

12999 Rupees India

Harga di Sukabumi

13199 Rupees

Harga di Bengaluru

13149 Rs

Harga di Purwakarta

13250 Rs

Harga di Cimahi

13150 Rupees

Samsung Galaxy J7 16GB price in USD

ku nagara harga

Price in USA

USD 190 Dollar

Price in Canada

canada 249 Canadian Dollar

Harga di Cina

1300 Renminbi

United Kingdom Price in United Kingdom

United Kingdom149 Pound

israel Price in Israel

Price in israel 723 shekel

Price in Australia

price in Australian249 Australia Dollar

Perancis Price in France

price in France 175 Euro

Price in Indonesia

price in indonesia rupiah 2542599 Rupaih

singapore Price in Singapore

price in singapore dollar 270 Singapore dollar

Germany Price in Germany

price in France 175 Euro

Arab Saudi Price in Saudi Arabia

price in Riyal 715 Riyal

Pakistan Price in Pakistan

Pakistan rupees 20000 Rupees

india Harga di India

subrata-rupees 12999 Rupees India

Sarat & Kaayaan sarta Bantahan: Samsung Galaxy J7 is Android 6.01 Marshmallow base smartphone. We are doing daily updates from China Local Mobile Phone market and Indian mobile phone market but we can not guarantee that the above given information (only for Prices) on this page is not 100% bener. If you found any changes and want to get more Latest mobile prices Please contact us and provide the updated price of Samsung Galaxy J7 16 GB mémori télépon internal kalayan 2 GB RAM. tanpa kaasup kiriman jeung pajeg Urang dibanderol telepon sél anyar jeung tablet sakumaha per kurban internasional.

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge