Samsung Galaxy C9 Pro Harga Specs sarta fitur


Samsung Galaxy C9 Pro Harga Specs sarta fitur 2017

ngawangun THE OS Android, v6.0.1 (Marshmallow)
dimensi 162.9 x 80.7 x 6.9 mm
beurat 189 g
SIM SIM-ganda, dual sayaga, Nano-SIM
kelir emas, Emas pink, poék Gray
prekuensi 2G Band SIM1: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
SIM2: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Band HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100
4G Band tape LTE 1(2100), 3(1800), 5(850), 40(2300), 41(2500)
prosésor CPU Octa-core (4 x 1.95 GHz Cortex-A72 + 4 x 1.4 GHz Cortex-A53)
Chipset Qualcomm MSM8976 Snapdragon 652
GPU Adreno 510
mamerkeun teknologi Super AMOLED kapasitif touchscreen, 16kelir M, MUltitouch
ukuran 6.0 inci
resolusi 1080 x 1920 piksel (~ Dénsitas piksel 367 PPI)
panyalindungan Corning gorila Kaca
ingetan Diwangun-di 64GB diwangun-di, 6GB RAM
kartu kartu microSD (rojongan nepi ka 256GB) (slot dedicated)
kamera utama 16 MP, pokus otomatis, dual-LED + nada dual) cahaya
Fitur F / 1.9, Geo-tagging, fokus touch, deteksi rupa, panorama, setelan HDR, video (1080p @ 30fps)
hareup 16 MP, f / 1.9, 1080p
Konéktipitas WLAN Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac, dual-band, WiFi langsung, hotspot
Bluetooth v4.2 kalawan A2DP, THE
GPS nuhun + A-GPS rojongan & Glonass, BDS
radio Radio FM kalawan RDS, rekaman
USB Tipe-c 1.0 konektor malik
NFC nuhun
data GPRS, EDGE, 3G (HSPA 42.2/5.76 Mbps), 4G (LTE-A (2CA) Cat6 300/50 Mbps)
Fitur sensor Accelerometer, Kompas, nu pang deukeutna, cap jempol
audio 3.5jack audio mm, Speakerphone
browser HTML5
olahtalatah SMS(view threaded), MMS, email, push surat, ABDI
kaulinan diwangun-di + diundeur
oncor nuhun
tambahan Gancang ngecas batré, noise pembatalan aktip kalawan mic dedicated, rojongan ANT +, Poto / redaktur video, dokumen panempo, Pilarian Google, Maps, Gmail,ngasupkeun (Swype), YouTube, almanak, MP3 / WAV / WMA / eAAC + / FLAC pamuter, Mp4 / WMV / H.264 pamuter, YouTube, Google Talk
batre kapasitas 4000 mah
– Non-removable

harga

Harga di Rs: Geura sumping Harga di USD: $NA
ratings Rata Peunteun nyaeta 4.1 béntang – based on 105 ulasan pamaké.

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge