Xiaomi Redmi 4X Price in USD, All Prices, 16GB Release Date


eusi

Xiaomi Redmi 4X price in usd, 16GB with 2GB release date 3rd march 2017

Xiaomi Redmi 4X price in usd

Xiaomi Redmi 4X price in usd

status Coming soon, Announced March, 2017
Release date Expected will be release in 3rd March, 2017
Sistem operasi Android 6.0.1 Marshmallow
Ukuran tampilan 5.0 inci kalawan 720 x 1280 resolusi piksel
prosésor Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53
deui kaméra 13 Megapixels, f/2.0, fase deteksi pokus otomatis, LED flash
Kamera hareup 5 Megapixels pikeun gambar selfie

Body & Display

The Xiaomi Redmi 4X is upcoming smartphone the new Redmi 4X is coming with 139.2 x 70 x 8.7 mm (5.48 x 2.76 x 0.34 di) dimension. The phone thickness is 8.7 mm with weight is 150 g (5.29 oz) jeung 5.0 inci kalawan 720 x 1280 pixels resolution with IPS LCD capacitive touchscreen display.

Operating system & prosésor

The phone is powered by Android 6.0.1 Marshmallow with GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE network supported. The phone comes with Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 processor with Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435 chipset and Adreno 505 graphic supported.

Memory & Ram

Xiaomi Redmi 4X is coming with 16GB internal phone memory with 2 GB RAM and 32 GB with 3 GB ram. In this post we are going to show you the price list for Xiaomi Redmi 4X 16GB with 2GB ram. If you want to increase your phone memory you can use MicroSD card up to 256 GB.

Camera Features

The back camera features are Geo-tagging, fokus touch, face/smile detection, setelan HDR, panorama. Front camera 5 megapixels, f/2.2, 1080p for selfie pictures.

Xiaomi Redmi 4X 16GB Specs

Ngaran kekecapan Rincian fitur
jaringan 2G / 3G / 4G / GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
Sistem operasi Android 6.0.1 Marshmallow
Ukuran tampilan 5.0 inci (~70.7% screen-to-body ratio)
Resolusi layar kalawan fitur 720 x 1280 piksel (~294 ppi pixel density)
Multitouch nuhun
Multitouch tipe layar IPS LCD kapasitif touchscreen, 16kelir M
deui kaméra 13 Megapixels, f/2.0, fase deteksi pokus otomatis, LED flash
Fitur Kamera deui Geo-tagging, fokus touch, deteksi rupa, panorama, setelan HDR
Kamera hareup kalayan Fitur 5 Megapixels, f/2.2, 1080p
prosésor Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53
Ram 2 GB RAM
memori internal 16 GB
memori kaluar (slot kartu) microSD, nepi ka 256 GB (slot dedicated)
SIM dual SIM (Nano-SIM, dual stand-ku)
dimensi 139.2 x 70 x 8.7 mm (5.48 x 2.76 x 0.34 di)
beurat 150 g (5.29 oz)
ngumumkeun Maret, 2017
Chipset Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435
GPU Adreno 505
Tanggal paleupasan Expected will be release in 3rd March, 2017
sensor cap jempol (rear-mounted), accelerometer, gyro, nu pang deukeutna, kompas
Disada jenis Siaga Geter; MP3, rington WAV
spiker nuhun, kalawan narasumber stereo
3.5mm jack nuhun
Fitur sora
  • noise pembatalan aktip kalawan mic dedicated
NFC Téhnologi Henteu sayogi
Standar Wi-Fi dirojong nuhun, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, hotspot
Vérsi Bluetooth nuhun, 4.2, A2DP, LE
GPS nuhun, kalawan A-GPS, GLONASS, BDS
radio / FM FM radio, recording
Infrabeureum Henteu sayogi
Vérsi USB Type-C 1.0 reversible connector
FITUR
  • Fast battery charging
  • MP4/DivX/XviD/WMV/H.265 player
  • MP3/WAV/eAAC+/FLAC player
  • Photo/video editor
  • Document viewer
batre
  • Non-removable Li-Po 4100 batré mah
  • Stand-by: Up to 432 h (3G)
  • Talk time: Up to 36 h (3G)
  • Music play: Up to 87 h

kagancangan HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A (2CA) Cat6 300/100 Mbps
GPRS Sumuhun sadia
EDGE Sumuhun sadia
browser HTML5
Java Henteu sayogi
status Coming soon, announced in March, 2017
kelir Cherry Pink, Champagne Gold, Mate Black
alat ketebalan 8.7 ketebalan mm

Xiaomi Redmi 4X 16GB FEATURES

TECHNOLOGY

Android 6.0.1 Marshmallow

GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE

2G bands GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 – SIM 1 & SIM 2 CDMA 800 / 1900

3G bands HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 CDMA2000 1xEV-DO & TD-SCDMA

4G bands LTE band 1(2100), 3(1800), 5(850), 7(2600), 8(900), 38(2600), 39(1900), 40(2300), 41(2500)

PROCESSOR

Qualcomm MSM8940 Snapdragon 435

Octa-core 1.4 GHz Cortex-A53 processor with Adreno 505 graphic supported

ingetan

Internal 16GB / 2GB RAM

microSD, nepi ka 256 GB

mamerkeun

5.0 inci, Multicapacitve

IPS LCD kapasitif touchscreen 720 x 1280 piksel

kamera

deui kaméra 13 Megapixels, f/2.0, fase deteksi pokus otomatis, LED flash

Kamera hareup 5 Megapixels

CONNECTIVITY

  • Bluetooth: version 4.2, A2DP, LE
  • Wi-Fi 802.11 b / g / n, Wi-Fi Direct, hotspot
  • USB: microUSB v2.0
  • GPS: nuhun, kalawan A-GPS, GLONASS, BDS
  • browser: HTML5
  • dual SIM
  • noise pembatalan aktip kalawan mic dedicated
  • MIUI 8

Xiaomi is a Chinese electronics company in Beijing. No doubt that it is the world’s 4th largest smartphone company. Xiaomi designs, develops, and sells smartphones, mobile apps, laptops, and related consumer electronics. Xiaomi recently has been launched the new Redmi 4X smartphone with 16GB phone memory.

Xiaomi Redmi 4X 16GB Price in China

ku nagara harga

Harga di Cina

1000 Cina Yuan

Harga di Shanghai

999 Renminbi

Harga di Beijing

1025 Yuan

Harga di Tianjin

1049 Renminbi

Harga di Chengdu

1099 Yuan

Harga di Guangzhou

1000 Yuan

India nyaeta nagara panglegana 3rd tina dunya dumasar populasi kaluar Populasi kursus India leuwih 1.252 milyar. In this post we are going to share with you the price of Redmi 4X 16GB smartphone and availability.

Anjeun terang ka Pangeusi Cirebon nyaéta 22 juta. Sukabumi nyaéta kota panggedéna 2nd India jeung éta Pop mangrupa 18 million and you can buy Mi Max 2 gampang di Sukabumi. Bengaluru nyaéta kota panggedéna 3rd India jeung éta Populasi nyaeta 8.4 juta. Tujuan utama pikeun némbongkeun Anjeun nu sababaraha kota jeung Pop. pikeun nambahan pangaweruh Anjeun. In this post we want to show you the price of Xiaomi Redmi 4X 16GB di India.

Xiaomi Redmi 4X 16GB price in India list

ku nagara harga

india Harga di India

subrata-rupees10000 Rupees India

Harga di Cirebon

10149 Rupees India

Harga di Sukabumi

10199 Rupees

Harga di Bengaluru

10149 Rs

Harga di Purwakarta

10250 Rs

Harga di Cimahi

10150 Rupees

Xiaomi Redmi 4X 16GB price in USD

ku nagara harga

Price in USA

USD149 Dollar

Price in Canada

canada 199 Canadian Dollar

Harga di Cina

1000 Renminbi

United Kingdom Price in United Kingdom

United Kingdom119 Pound

israel Price in Israel

Price in israel 565 shekel

Price in Australia

price in Australian 199 Australia Dollar

Perancis Price in France

price in France 139 Euro

Price in Indonesia

price in indonesia rupiah 1985425 Rupaih

singapore Price in Singapore

price in singapore dollar 210 Singapore dollar

Germany Price in Germany

price in France 139 Euro

Arab Saudi Price in Saudi Arabia

price in Riyal 559 Riyal

Pakistan Price in Pakistan

Pakistan rupees 15599 Rupees

india Harga di India

subrata-rupees10149 Rupees India

Sarat & Kaayaan sarta Bantahan: The new Redmi 4X is the Latest Phone with Android 7.0 Nougat base smartphone and 4G technology supported. If you found any changes and want to get more Latest mobile prices Please contact us and provide the updated price of Xiaomi Redmi 4X 16GB internal phone memory with 3GB ram. tanpa kaasup kiriman jeung pajeg Urang dibanderol telepon sél anyar jeung tablet sakumaha per kurban internasional.

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge