Apple iPhone 8 256 GB Harga di Cina, Specs pinuh, Harga iPhone 8


apple-iphone-8-price-usd

eusi

Apple iPhone 8 256 GB

singgetan

jaringan 2G / 3G / 4G / GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
Sistem operasi ios 11
Ukuran tampilan 4.7 inci kalawan 750 x 1334 resolusi piksel
Chipset Apple A11
deui kaméra 12 Megapixels
Kamera hareup 7 Megapixels

Release date & prosésor

Apple has been Rumored the new iPhone 8 256 GB smartphone some specifications. In this post we are going to show you the new Apple iPhone 8 price in usd and other popular countries. Apple is the most popular brand of the world.The company has been manufacturing awesome smartphones, iPhones, iPods, laptops and other electronic devices. The Apple iPhone 8 smartphone Apple A11 with iOS 11 operating system and Quad-core processor.

iPhone-8-price

Display & Memory

telepon nu hadir kalawan 4.7 inci kalawan 750 x 1334 pixels resolution and Super AMOLED capacitive touchscreen display. Eveyone can use these popular iPhone 8 services Apple Pay (Visa, MasterCard, AMEX certified.

Apple iPhone 8 hadir kalawan 3 different storage cell phone, one of them have only 32 GB mémori télépon internal. If you want to check the price of iPhone 8 32 GB price in usd and other countries please check the above mention link. Second one have 128 GB phone storage just click the price of iPhone 8 128 GB and 3rd one comes with 256 GB phone memory.

Second one have 256 GB memory and 3rd cell phone have 256 phone memory.

Camera & Fitur sora

Apple iPhone 8 smartphone comes with 12 Megapixels back camera wtih f/1.8, 28mm, fase deteksi pokus otomatis, OIS, quad-LED (nada dual) cahaya. Back camera Features are 1/3″ sensor size, geo-tagging, simultaneous 4K video and 8MP image recording and powered by touch focus, face/smile detection with HDR (photo/panorama) Video quality is about 2160p@30fps, 1080p@30/60/120fps, 720p@240fps. Front camera mangrupa 7 Megapixels with f/2.2, 32mm, 1080p @ 30fps, 720p@240fps, deteksi rupa, setelan HDR, panorama for selfie pictures.

Iphone 8 is powered by Active noise cancellation with dedicated mic with Lightning to 3.5 mm headphone jack adapter incl and Vibration, proprietary ringtones sound alert type with Loudspeaker and 3.5mm jack features. Apple iPhone 8 smartphone comes with lot of amazing features, here we are going to show you some best features. The phone Non-removable Li-Ion battery with Wireless charging features.

The phone comes with Siri natural language commands and dictation, iCloud cloud service, MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player, MP4/H.264 player, Audio/video/photo editor and Document editor. Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot, USB: 3.0, reversible connector; magnetic connector, Blutooth; 4.2 version with A2DP, LE, GPS; nuhun, kalawan A-GPS, GLONASS, NFC; nuhun (Apple Pay only), cap jempol (front-mounted), accelerometer, gyro, nu pang deukeutna, kompas, barometer.

Sensers; cap jempol (front-mounted), accelerometer, gyro, nu pang deukeutna, kompas, barometer, Browser HTML5 (Safari), protection Ion-strengthened glass, oleophobic coating, 3D Touch display & home button, Display Zoom, GPRS and EDGE supported.

Apple Iphone 8 256GB and 3GB ram Specs

Ngaran kekecapan Rincian fitur
jaringan GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
Sistem operasi ios 11
Ukuran tampilan 4.7 inci
Resolusi layar kalawan fitur 750 x 1334 piksel (~326 ppi pixel density)
panyalindungan Ion-strengthened glass, oleophobic coating – Wide color gamut display – 3D Touch display & home button – Display Zoom
Multitouch tipe layar IP67 certified – dust and water resistant
deui kaméra 12 Megapixels, f/1.8, 28mm, fase deteksi pokus otomatis, OIS, quad-LED (nada dual) cahaya
Fitur Kamera deui 1/3″ sensor size, geo-tagging, simultaneous 4K video and 8MP image recording, fokus touch, face/smile detection, setelan HDR (photo/panorama)
Kamera hareup kalayan Fitur 7 megapixels, f/2.2, 32mm, 1080p @ 30fps, 720p@240fps, deteksi rupa, setelan HDR, panorama
prosésor Quad-core
Ram 3 GB RAM
memori internal 256 GB
memori kaluar (slot kartu) Not available
SIM Nano-SIM
dimensi Not conform yet
beurat Not conform yet
ngumumkeun expected will be announce in 2017
Chipset Apple A11
GPU Not conform yet
Tanggal paleupasan Exp. release in 2017
sensor cap jempol (front-mounted), accelerometer, gyro, nu pang deukeutna, kompas, barometer
Disada jenis Siaga Geter; MP3, rington WAV
spiker nuhun, kalawan narasumber stereo
3.5mm jack nuhun
Fitur sora noise pembatalan aktip kalawan mic dedicated
Lightning to 3.5 mm headphone jack adapter incl
NFC Téhnologi nuhun (Apple Pay only)
Standar Wi-Fi dirojong nuhun, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, hotspot
Vérsi Bluetooth 4.2, A2DP, LE
GPS nuhun, kalawan A-GPS, GLONASS
radio / FM Henteu sayogi
Infrabeureum Henteu sayogi
Vérsi USB 3.0, reversible connector; magnetic connector
FITUR
  • Wireless charging
  • Siri natural language commands and dictation
  • iCloud cloud service
  • MP3/WAV/AAX+/AIFF/Apple Lossless player
  • MP4/H.264 player
  • Audio/video/photo editor
  • Document editor
  • Wide color gamut display
  • 3D Touch display & home button
  • Display Zoom
  • IP67 certified – dust and water resistant
  • Water resistant up to 1 meter and 30 minutes
  • Apple Pay (Visa, MasterCard, AMEX certified)
  • noise pembatalan aktip kalawan mic dedicated
  • Lightning to 3.5 mm headphone jack adapter incl
batre Non-removable batré Li-Ion

kagancangan HSPA 42.2/5.76 Mbps, LTE-A
GPRS Sumuhun sadia
EDGE Sumuhun sadia
browser HTML5
Java Henteu sayogi
status Coming soon. Exp. release in 2017
kelir Jet Black, hideung, Silver, Gold, Rose Gold
alat ketebalan 9.5ketebalan mm

iphone-8-price-in-usd

Apple is an American multinational technology company headquartered in Cupertino, California. The company was Founded: 1 April 1976, Cupertino, California, United States. Apple has been manufacturing iPhone, iPods, laptops and other electronic devices step by step. Recently in this month Apple has been announced the new Apple iPhone 8 smartphone and expected will be release in 2017.

In this post we have collect some prices from China for iPhone if you have any doubt just contact us and help us to provide you best and updated price for everyone.

Cina nyaeta nagara panglegana di dunya dumasar populasi kaluar Populasi kursus china anu leuwih 1.357 milyar. In this post we are going to share with you the price of iPhone 8 smartphone and availability. Shanghai is the largest city of China and iPhone 8 256GB is not available to buy online for everyone.

Anjeun terang ka Populasi tina Shanghai mangrupa 24 juta. Beijing nyaéta kota panggedéna 2nd of china jeung éta Pop mangrupa 22 million and you can buy iPhone 8 gampang di Beijing. Tianjin nyaéta kota panggedéna 3rd Cina sarta éta Populasi nyaeta 15 juta. Tujuan utama pikeun némbongkeun Anjeun nu sababaraha kota jeung Pop. pikeun nambahan pangaweruh Anjeun. Di posting urang rék némbongkeun Anjeun harga iPhone 8 di Cina.

In this post we have collect some prices from China for Apple iPhone 8 256GB price, lamun gaduh mamang mana wae ngan ngahubungan kami sarta ngabantu urang nyadiakeun Anjeun pangalusna sarta diropéa harga for everyone.

Apple iPhone 8 256 GB Harga dina daptar Cina

ku nagara harga

Harga di Cina

8239 Cina Yuan

Harga di Shanghai

8249 Renminbi

Harga di Beijing

8299 Yuan

Harga di Tianjin

8199 Renminbi

Harga di Chengdu

8349 Yuan

Harga di Guangzhou

8250 Yuan

India nyaeta nagara panglegana 3rd tina dunya dumasar populasi kaluar Populasi kursus India leuwih 1.252 milyar. Di posting urang bade babagi sareng anjeun harga Apple iPhone 8 smartphone and availability.

Anjeun terang ka Pangeusi Cirebon nyaéta 22 juta. Sukabumi nyaéta kota panggedéna 2nd India jeung éta Pop mangrupa 18 million and you can buy iPhone 8 gampang di Sukabumi. Bengaluru nyaéta kota panggedéna 3rd India jeung éta Populasi nyaeta 8.4 juta. Tujuan utama pikeun némbongkeun Anjeun nu sababaraha kota jeung Pop. pikeun nambahan pangaweruh Anjeun. Di posting urang rék némbongkeun Anjeun harga iPhone 8 di India.

iPhone 8 256GB Price in India list

ku nagara harga

india Harga di India

subrata-rupees80490 Rupees India

Harga di Cirebon

80599 Rupees India

Harga di Sukabumi

80499 Rupees

Harga di Bengaluru

82499 Rs

Harga di Purwakarta

81000 Rs

Harga di Cimahi

80999 Rupees

Apple iPhone 8 256 GB Price in USD

ku nagara harga

Price in USA

USD1200 Dollar

Price in Canada

canada 1565 Canadian Dollar

Harga di Cina

8239 Renminbi

United Kingdom Price in United Kingdom

United Kingdom959 Pound

israel Price in Israel

Price in israel 4459 shekel

Price in Australia

price in Australian 1555 Australia Dollar

Perancis Price in France

price in France 1125 Euro

Price in Indonesia

price in indonesia rupiah 15997200 Rupaih

singapore Price in Singapore

price in singapore dollar 1700 Singapore dollar

Germany Price in Germany

price in France 1125 Euro

Arab Saudi Price in Saudi Arabia

price in Riyal 4500 Riyal

Pakistan Price in Pakistan

Pakistan rupees 125755 Rupees

india Harga di India

subrata-rupees80490 Rupees India

Sarat & Kaayaan sarta Bantahan: The new Apple iPhone 8 is the Latest Phone with iOS 11 base smartphone and 4G technology supported. If you found any changes and want to get more Latest mobile prices Please contact us and provide the updated price of Apple iPhone 8 256GB mémori télépon internal kalayan 3 GB ram. tanpa kaasup kiriman jeung pajeg Urang dibanderol telepon sél anyar jeung tablet sakumaha per kurban internasional.

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge