Bulao lauk paus Kasadaran App Pikeun Android (Updated)

Bulao lauk paus Kasadaran App

aplikasi ieu tindakan minangka hiji pituduh nu lengkep pikeun batur pikeun merangan stress, rarasaan kateken, timer ngarugikeun jeung pamikiran suicidal ogé empowers kolotna ngajaga nak maranéhanana di waktu katuhu.

The Blue lauk paus Kasadaran Fitur

  • Blue Whale Challenge
  • kaulinan bunuh diri
  • Cyber ​​Kasalametan
  • Bullying
  • parenting
  • tekenan
  • maehan maneh
  • rarasaan kateken
  • Kaséhatan méntal
  • Latest Version

Jajaka Mahasiswa - SVS College of Engineering di India

  • CEO, Tenith inovasi
  • presiden, Féderasi Élmu internasional
  • pamadeg, Nyanggakeun Kampanye Innovate Pemuda

Potret layar:

Ieu bener gede. prediksi anjeun leuwih akurat sarta eta parantos disimpen loba nyawa. Kuring hayang deui neruskeun jasa sosial anjeun…

Bulao lauk paus Kasadaran diropéa Émbaran

"Anjeun salawasna ngalakukeun naon katuhu pikeun masyarakat. Ieu nambahan loba nilai keur Wayang kulit kami.
desain alus, Inpo paling sarta pohara kapaké pikeun kesel, kolot, perkumpulan… Tenith Hatur pikeun digawé sosial…neruskeun…
I hope you like this post and kindly don’t forget to share your friends.

Ngundeur Patalina Pilihan

Anjeun tiasa diundeur ku ieu link.

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge