Download Into the Dead 2 1.3.1 APK for Android

On this page, you will be able to find Into the Dead 2 Android app in APK format which you can install on your Andriod device offline. Kana Dead 2 1.3.1 APK download. Kana Dead 2 Android application is developed by .

App Information

Aplikasi Download Vérsi1.3.1
panungtungan diropéaJan. 31, 2018
Ukuran APKN / A
aplikasi kuPIKPOK
KategoriFree Action App
eusi PeunteunMature 17+
Rojongan Vérsi AndroidAndroid 16 and above

FITUR

  • Ngembang carita na sababaraha tuntung – kumplit 7 bab aksi-dipakétkeun, 60 stages, sarta ratusan tantangan
  • pakarang kuat sarta perks ammo – muka konci na ningkatkeun pakarang melee, senjata api, bahan peledak, and more!
  • midangkeun variatif – seuneu tina emplacements gun militér, slay nu hordes ti atop kandaraan, tusuk aranjeunna tetep hirup, atanapi resiko bade sanggeus aranjeunna dina suku
  • kakalian, lingkung immersive – manggihan lokasi béda, ti widang minyak sarta markas-markas militér ka campsites sarta komunitas tegalan désa
  • modus acara sapopoé sarta husus

 

Download Into the Dead 2 1.3.1 APK (Download Links)

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.