Shkruani për ne

Tani ju mund të shkruani për ne në këtë blog. Postimet e ftuar mund të ndihmojë për të marrë mbrapa lidhje me faqen tuaj te internetit apo blog. Unë e di se dikush dëshiron të marrë lidhur me një lidhje të mirë-reputacion. Ky blog është në rritje edhe nga dita në ditë. vizitorët tanë besojnë në përmbajtjen e përbashkët në këtë blog dhe të më shumë gjasa për të vizituar përsëri për të marrë më të reja. Çfarë përmbajtje është e ndarë në këtë blog, Së pari, Unë të doja të përmend këtu? E gjithë përmbajtja është e ndarë në këtë faqe interneti është unike dhe origjinale.

See My Latest

 

 • Këshilla Blogging
 • WordPress Plugins
 • Shqyrtime
 • Facebook Tricks
 • Blogger Templates
 • Si-të e
 • Tech News
 • SEO Tips
 • WordPress Themes

Dhe shumë në lidhje me Blogging teknologjisë. Ky blog ka forumin e vet. Ju gjithashtu mund të merrni mbrapa lidhje duke postuar në forum time. Pra, nëse ju doni për të marrë lidhur me këtë blog. Pastaj ju vetëm duhet një përmbajtje unike dhe origjinale.


 

Çfarë ju mund të merrni mbrapa

 • Ju mund të merrni mbrapa lidhje me faqen tuaj te internetit.
 • Ju mund të merrni të trafikut më të pastër dhe të ngrohtë.
 • Dhe njerëzit më të rëndësishëm do të dinë për ju dhe blogun tuaj nga blogun tuaj. Pra, identiteti juaj do të rritet.

Si ju mund të paraqisni shkrimin tuaj mysafir

Ju duhet të shkruani artikull si për temat e mia,

Ne do të shqyrtojë profilin tuaj dhe të rinovuar llogarinë tuaj në përputhje me rrethanat. pas miratimit, ju mund të shkruani mesazhin tuaj të ftuar. Ne do të shqyrtojë shkrimin tuaj dhe e publikon atë në 72 orë. ndryshe, na kontaktoni

 

Rregullat për të postuar një Post mysafir

 • Your content should be original and should not copy from another website.
 • postimi juaj mysafir duhet të jetë një minimum prej 450 fjalë.

Kur ne mund të hequr përmbajtjen tuaj nga ky website?\

Ne nuk do të heqë lidhjet tuaja dhe post deri sa ju nuk e thyejnë rregullat e shkruara në këtë faqe. Ne kemi të drejtën për të hequr përmbajtjen tuaj nga faqen tonë të internetit në disa kushte. Ju lutem lexoni me kujdes.

 • If your content found on any other website before it is published on our website.
 • If you did not reply to your comments within 4 ditë.
 • If you change/modify your links to any other website which does not fall into above-mentioned categories.
 • Please read again if any other rule implements.