Si për të mbajtur Tona Partneritetet Town Building Clean


Si për të mbajtur qytetin tonë.

Ne jemi muslimanë ne duhet të ndjekim mësimet e Islamit.

Islami na jep ndjenjën e pastërtisë cleanliness.We për këtë arsye duhet të jetë i pastër në veprim dhe mendim.

Profeti ynë i shenjtë (paqja qoftë mbi të) dashur pastërtia, ne duhet të ndihemi krenarë të ndjekur hapat e tij.

i përparuar Vendet e edhe sot njerëzit pluhur shtëpitë e tyre dhe rrethinat e saj themselves.In mbrëmje ujë sasi e vogël në rrugë para shtëpive të tyre.

Këto gjëra mund të jetë një shkak i një epidemie dhe sëmundjeve në qytetin ne nuk duhet të pështyj në katin ajo gjithashtu shkakton disease.If ju grumbull gjobë vënien pista në rrugët që duhet të raportojnë në komunë për të dërguar stafin e tij për largimin e saj ndihet përgjegjësia e saj pastaj ndotja mund të kontrollohet dhe të kontrollohet lehtë.

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

CommentLuv distinktiv