Si amerikanët Në Pakistan mund të votojnë në 2016 zgjedhje


Në mesin e shumë lirive të qytetarëve të gëzojnë është e drejta për të votuar nga kudo që janë, Jeta mund të ju merr shumë vende, Dhe ju mund të votojnë nga të gjithë ata.

Votimi është e drejtë më themelore qytetare gjatë vitit zgjedhore qytetarëve të tij U.S jetojnë larg vendbanimit të tyre të votimit lehtë mund të votojnë me votim në mungesë me burime nga federale programit të ndihmës votimit.(FVAP)

FVAP means Federal Voting Assistance Program gov has everything you need to know from upcoming election dates to downloadable election materials and contact information for your election officials.

Të drejtat e votimit të miliona qytetarëve U.S që jetojnë jashtë, si dhe anëtarët e shërbimit dhe familjes së tyre të privilegjuar janë të mbrojtura nga ligji votimit në mungesë të qytetarëve uniformuar dhe të huaj,

(UOCAVA) means Uniformed and Overseas Citizens Absentee Voting Act About 75 për qind e të 1,3 millions service members are eligible to vote absentee through the UOCAVA process place.

akuza tuaja votave! A e dini se shumë zgjedhje U.S për përfaqësues të Kongresit dhe Senatit kanë qenë të vendosur me një diferencë të vogël, atëherë numri i fletëve të votimit të hedhura nga zgjedhësit në mungesë?

Të gjitha shtetet janë të nevojshme për të numëruar çdo fletë votimi në mungesë për sa kohë që ajo është e vlefshme dhe arrin zyrtarët lokalë të zgjedhjeve brenda afatit në mungesë votimit pranimit.

Hapi i parë për qytetarët amerikanë dhe anëtarë të shërbimit që jetojnë jashtë shtetit për të votuar në mungesë plotësimin dhe dërgimin në një Federal Post Card Aplikimi (FPCA) means Federal Post Card Application, Formulari i regjistrimit dhe kërkesa votimit pranuar nga të gjitha shtetet dhe territoret në dispozicion në FVAP qeverisjen votuesit më shpejt të regjistrohen dhe të kërkojnë votën e tyre më e madhe mundësia që ata mund me sukses të votave.

That’s because ballots must be sent back before individual state deadlines which vary FVAP recommends vote and request an absentee the general election on Nov.8

Voters can visit FVAP gov for their state’s specific voter registration and ballot completing their FPCA,

Votuesit mund të plotësoni formularin me dorë ose përdorin në internet asistentin para se të shtypura,nënshkruajë dhe dërgoni FPCA në zyrat e tyre zgjedhore.

Votimi është një zgjedhje personale,por në qoftë se ju doni për të votuar,Ndihma votimi është në dispozicion. Ambasada Amerikane në Islamabad dhe konsullatat e përgjithshme në Lahore dhe Karaçi mund t'ju japin me mjetet dhe burimet që ju duhet me sukses të votoni në mungesë.

Faqet Post: Writer herët Amerikan

Faleminderit për vizitën faqen time,

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

CommentLuv distinktiv