How To Make Money Online Në Blogger Çfarë është Blogger,Çfarë është Blogging


Si për të bërë para online në qoftë se ju doni të internetit ardhura para si kompjuterin tuaj dhe gjithashtu internetit tuaj unë edhe të ardhurat në internet i dërgojnë të lartë dhe idetë më të mira në qoftë se ju doni tani pari ju pëlqen faqen tuaj te internetit oh është blerë ju nuk investojnë nuk shqetësoni kanë zgjidhje në këtë çështje tani fillojnë Blogging së pari të vënë artikujt e përditshme në bloger tuaj dhe të shohim rezultatin vetëm disa ditë y

blog tonë automatike shkuar në krye tani fillojnë juaj do SEO blogun tuaj të gjitha mesazhet e tua dhe të të gjitha faqeve në Google vënë Tema është kohë shumë të ulët për të filluar blogun tuaj tuaj do të vënë të krijuar imazhe të reja në blogun tuaj të gjitha imazhet tuaja të tregojnë në google atë që unë sociale media si të vënë të gjitha butonin social media tani të krijuar faqe të re në Facebook të ndajnë të gjithë shkrimin tuaj në google Plus dhe Twitter,

Çfarë është Social Media

Media sociale është faqet e internetit dhe aplikacionet që mundësojnë përdoruesve të krijojnë dhe të ndajnë përmbajtje, ose të marrin pjesë në krijimin e rrjeteve sociale.

Ju vënë të gjitha postimet tuaja,faqe në faqen tuaj në Facebook,google plus,twitter dhe gjithashtu reddit,

Nëse ju doni të trafikut të lartë si mediat sociale,

Çfarë është Blogger

Një person i shkruar rregullisht përmbajtjen

A ju kujtohet hera e parë që keni dëgjuar fjalën "blog"? Cili ishte mendimi juaj origjinale? Si reaguat?

Ju doni hera jetën për të shpëtuar të gjithë punës tuaj,shijuar,shaka, diçka,

Çfarë është Content

Diçka nuk e di se çfarë është përmbajtja,

Përmbajtja juaj është shumë e rëndësishme me blogun tuaj duhet të përmbajtjes më të mirë dhe të lartë,

Përcaktuar një gjë aq e gjerë sa "përmbajtje" është një detyrë e madhe se ju mund të mendoni. Ju ndoshta jeni duke menduar për një definicion të përmbajtjes tani dhe është e mundshme që pak më ndryshe se e imja.

Përmbajtja është shumë gjë që njerëzit tjerë të ndryshëm dhe të mendojnë për të kontekstit,

Përmbajtja është Informacion (praktik, funksionale, taktik)

përmbajtja është: terheqes, i përshtatshëm, i besueshëm, interesant, zbavitëse ose të shkolluar në formë të tekstit, imazh, Video ose audio.

Saj blog juaj të lidhura e cila është si,

Çfarë është SEO

SEO Mjetet search engine optimization në qoftë se ju doni blogun tuaj është search engine për të treguar si mjet Google Webmaster,

Të tjera kanë mjete engine webmasteri,

Nëse ju doni tregojnë faqen tuaj te internetit google krye më si më backlinks i lartë

blog juaj show google lartë,

Shih Video Nëse ju e kuptoni apo jo,

Tell me komentin,

Biblioteka SEO Search Engine Land-së
Biblioteka SEO është një zonë brenda Search Engine Land që ofron një koleksion të të gjitha tregimet që kemi shkruar në temën e SEO. Ne gjithashtu kemi nën-kategori, duke përfshirë:

Vendos sitemap në mjet google webmaster,

Blogger sitemap është atom.xml?përcjellëse = false&start-indeksi = 501&max-results = 1000

vënë këtë sitemap në mjet google webmaster tani indeksi faqen tuaj te internetit në google thjesht vetëm të presim disa ditë,

Çfarë është Aftësitë tuaja,

Unë kam aftësi të larta,

Jam Website,Blog,Eksperti YouTube SEO,Designer grafik dhe backlinks autoritet e larta,

Çfarë është Fiverr?

Fiverr është një treg global online ofruar detyra dhe shërbime, duke filluar me një kosto prej $5 për punë kryhet, nga i cili merr emrin e vet. Site është përdorur kryesisht nga përkthyes të pavarur që përdorin Fiverr për të ofruar shërbime për klientët në mbarë botën.

Ju aplikoni të gjitha aftësitë tuaja në fiverr i tashmë të aplikuara.

Nëse ju doni vjen rendin automatike në lidhjen tuaj Fiverr.

sonte 11 pm ndani koncert tuaj Fiverr në google plus maksimum 10 ditë të ndarë,

Ju shikoni rezultatin më të mirë në 10 ditë,

Çfarë është tregu i Envato?

Envato Market është një koleksion i sheshe themed, ku creatives shesë asetet dixhitale për të ndihmuar të sjellë idetë tuaja në jetë. Blej asgjë nga veprimet Photoshop dhe pamjet video të temave WordPress avancuar dhe plugins.

Ky treg shesin produktet e lartë dhe më të mirë,

Faqet Faqja juaj,dizajnimi grafik Edhe unë si envato treg,

Ju dëshironi plugins të lartë punojnë Filialin faqen tuaj te internetit,Robert puna automatike në tuaj Faqja e internetit,

Çfarë është DesignCrowd

Konkurseve dhe pothuajse çdo lloj tjetër të dizajnit grafik ju mund të mendoni. Bizneset / njerëzit që kanë nevojë për një dizajn mund të përdorni për të drejtuar DesignCrowd i konkursit të projektimit dhe për të marrë dizajnin më të mirë të mundshme, ose të drejtuar një Freelance Graphic Design punë për të kursyer para.

Kjo punë website lidhura freelancer, unë si freelancer,

Kanë ide e lartë më të mirë në mënyrën se si të bëjnë para online.

Next Post unë do të ndajnë atë që është e Freelancer,

Faleminderit për vizitën,

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

CommentLuv distinktiv