rekuizitë & Cons e monitorimin e punonjësit


Që nga teknologjia ka përparuar, Monitorimi punonjës bëhet e nevojshme në një organizatë biznesi. Ajo mundëson një biznesi për të monitoruar aktivitetet e punëtorëve në mjediset e kompanisë dhe mbi Gadgets kompanisë në pronësi. Në çdo firmë, që ka dhjetra e punëtorëve, ndjekja është me të vërtetë rëndësi shumë gjatë viteve të. Because the surveillance on the employees is the warning sign for workers to do their job honestly rather than just wasting time on company owned devices or making gossips here and there. Arsyet ndjekjen në stafin shumë të tilla si për të rritur produktivitetin e kompanisë, për t'u marrë me nu-autorizuar shkeljen brenda të dhënave konfidenciale në dispozicion brenda pajisjes së kompanisë të tilla si kompjuterat, tabs, dhe telefonat celularë.

Ajo mundëson punëdhënësit për të mbajtur një sy detyra caktuar për punonjësit dhe të ketë dëshmi se sa një individ ka punuar brenda orarit të punës. Është e dobishme për të shënuar pjesëmarrjen e punonjësve dhe për shkaqe sigurie që nga ransomware cyber-sulmeve të shoqërisë tregtare. Aplikimet moderne të monitorimit dhe mjetet dhe Implementimi saj tregojnë ndikime pozitive në biznes.

Ne anen tjeter, nëse marrim shikojmë pak prapa, ne do të vijnë të dini se monitorimi nuk është një metodë moderne. Është shumë klasike, historia na se në vitin 1988 ishte futur pasqyrë e mungesave tregon dhe kjo ishte mënyrë shumë efektive e monitorimit në atë kohë. Bota moderne dhe software bashkëkohore teknologjike kanë ardhur përpara për të mbajtur një sy në punonjësit kolektivisht dhe individualisht.

Tani punëdhënësit mund të vijnë lehtë të dini se sa kohë një individ shpenzuar në punë. A janë ata produktive apo dembel? Në çfarë detyra të veçantë ata janë të pasur probleme, kur dhe ku ata janë të talentuar. Teknologjia bashkëkohore në formën e dritares & software monitorimit mac, ndjekja app telefon celular dhe të dhënat e backup software duhet të jetë i vlerësuar.

Tani pronarët e bizneseve janë në dijeni të aktiviteteve të punonjësit kryejnë të tilla si përdorimi i internetit në pajisje, email, tasteve. përdorimi Cellphone, regjistrimi ekran dhe audio dhe video ndjekja, GPS vendndodhjen ndjekja kontrolli i pajisjeve të kompanisë në pronësi nga distanca.

Llojet e Ndjekja punonjës

Kur është fjala për monitorimin e punonjësit tuaj në një organizatë, ju nuk mund të dëgjoni off për disa. Le të bëjmë një vështrim në vijim.

Përdorimi i Cyber ​​Space

Rreth dy e treta e organizatave të biznesit monitoron punonjësit e tyre kur ata janë duke përdorur internetin për pajisjet në pronësi kompanisë. Nuk ka asnjë dyshim të vogël për këtë, ai është shumë i dobishëm që të ketë informacion të kompletuar për të gjithë të punësuarve se çfarë lloji i veprimtarive që janë duke bërë. A është e lidhur me kompaninë? Ata lehtë mund të vijnë të dini se çfarë lloji i veprimtarive që ata po bëjnë në web dhe çfarë lloj e faqeve që janë vizituar, duke përdorur pajisje në pronësi të kompanisë. tani, të gjithë kanë llogaritë e mediave sociale dhe ndonjëherë punonjës të humbim kohë të çmuar në Apps mesazheve të çastit të tilla si Facebook, eshkë, Yahoo, Linjë, Viber dhe të tjerët ashtu. Një bosi mund të shikojnë nga afër të gjitha aktiviteteve të kryera në pajisjet e.

Emails:

Gjëja më interesante është, pothuajse 43% punëdhënësit të gjetur email të punonjësve. Kjo mund të jetë shumë i dobishëm për bosët për të ndjekur problemet në shumë para se të ndodhë. Ajo është shumë efektive për të monitoruar email për të zgjidhur mosmarrëveshjet e mundshme. All kompani biznesi dhe teknologjia e bazuar zakonisht gjurmët email me ndihmën e email-it ndjekja software të tilla si app TheOneSpy ndjekja email.

smartphones

Shumica e kompanive janë kryesisht mbështetet në departamentin e kujdesit ndaj klientit, Prandaj, për qëllime komunikimi; një kompani ofron telefonat e tyre celularë punonjës. Por, këto faqe janë duke u monitoruar nga bosët për të bërë kontroll mbi to se si në mënyrë efektive ata janë udhëzuese klientët e tyre.

vend

bosët edhe të gjetur vendndodhjen GPS e punonjësve të tyre se puna për detyra të furnizimit dhe ata e përdorin kompanisë automjete në pronësi. Ndonjehere, punonjësit nuk arrijnë për furnizimin në kohë të dhënë për shkak të punëve të tyre personale dhe bosët duhet të mbajnë humbjet dhe kritika. Kështu që, ata përdorin GPS app Vendndodhja ndjekja në mënyrë që të mbajtur një sy në punonjësit e tyre.

Pros e Monitorimi punonjës

punëdhënësit, drejtuesit dhe drejton ekipin mund të luajnë një rol efektiv dhe mund të fitojë një shumë të shpërblimeve, duke përdorur app monitorimit punonjës në pajisjet kompanisë.

Mjedisi disiplinuar

Kjo është gjëja e qartë se kur punonjësit kanë në mendjen e tyre se ata janë duke u monitoruar nga punonjësit e tyre, ata do të qëndrojnë të mprehtë në punën e tyre. Ata nuk do të guxojnë të bëjnë thashethemet me bashkë-punëtorëve dhe nuk e përdorin internetin për hir të argëtimit brenda orarit të punës. Ata nuk do të përdorin platformat e mediave sociale për argëtim. Në fund të fundit punonjës ndjekja asnjë dyshim i bën ata të disiplinuar.

precedent

Duke pasur një shumë njohuri të thellë brenda ekipeve punën tuaj, dhe nga të gjithë një anëtar i grupit tuaj duke luftuar, ju mund ta ndalojë atë, ndërsa marrjen e vendimeve të mëtejshme. Arsyeja prapa duke përdorur app ndjekja për punonjësit është për t'i bërë ato profesionistët e vërtetë dhe të ndershëm në punën e tyre në vend se vetëm varur nga këtu dhe atje.

Transparency

Kur një punëdhënës është drejtimin e një kompanie në të cilin dhjetëra punonjës janë duke punuar në shumë ndërrime të ndryshme, ajo do të jetë shumë e vështirë për të mbajtur një sy në çdo një individ. Por në rast të pasur mjet monitorimi software, një punëdhënës mund të shikoni punën e secilit individ.

Data -Sigurimit

Bota aktual i teknologjisë ka qenë i sulmuar nga sulmet kibernetike ndërgjegjshëm shpërblim dhe siguria botërore ka rënë në vitin aktual. Punëdhënësit e gjithë bota ka humbur të dhënat konfidenciale dhe kishte për të paguar gjoba të rënda. Aplikacioni backup të dhënave mundëson përdoruesin ndalon të gjitha sulmet në internet dhe në rast se ju keni humbur apo vjedhje pajisjen, ju mund të fshini dhe rifitoj të gjitha të dhënat tuaja duke vizituar pult software.

Të këqijat e Ndjekja punonjës

Çfarëdo që ju jeni duke përdorur, ajo gjithmonë ka efektet e tyre anësore së bashku me të mirat. Por avantazhet janë mjaft të ndjeshëm.

A Factor Fear

Është e vërtetë monitoruar ndonjëherë krijuar një frikë në zemër të punonjësit tuaj se ata janë duke u monitoruar nga shefi i tyre. Në fund të fundit edhe disa punonjës të mira duhet të shkundur besimin e tyre. Ndonjëherë raste kanë ndodhur se punonjësit nuk e pranojnë atë si burim i kontrollit dhe balancës dhe nuk punojnë nën të mbikëqyrjen e teknologjisë.

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

CommentLuv distinktiv