Rëndësia e teknologjisë në arsim

Importance Of Technology In Education The machines cannot be transformed into human beings, të cilat janë kërkuar të gjykohet në vendet perëndimore se edukimi është duke u futur përmes teknologjisë në botë dhe vazhdimisht është arritur në përfundimin se arsimi nuk ka qenë i shtyrë në rritje. A specialist education went to see her daughter's school in a way that how mathematical education is being taught there when she saw that students are learning the same way in one way at the same speed, kështu që Lexo më shumë [...]

5 Më të mira faqet e mediave sociale që mund të përbëjnë vlerën e markës së çdo organizate

Siç ditë nga teknologjia ditë është duke u modernizuar, aty shihet një ndikim të madh në reformën botërore. Shumë e informacionit është e rregulluar dhe transmetuar nga platforma sociale e cila nga ana e tij ka doli të jetë një platformë e madhe për të eksploruar. Kur flasim nga një pikë e kompanisë e parë, shumë organizata kanë miratuar këtë platformë të shfaqë produktet e tyre dhe të shërbimit dhe të bëjë një vend në mendjen e konsumatorëve. This platform also makes organizations grow the brand visibility and online presence in the corporate Lexo më shumë [...]

Poshtërsi të Media Sociale dhe Lajmëtarët e çastit

Ka qenë një kohë kur nuk ka ekzistuar as media sociale dhe shërbimet e mesazheve të çastit. Por sot ajo është bërë pothuajse e pamundur të imagjinohet dhe të jetojnë një jetë pa këto teknologji kompjuterike të ndërmjetësuara. Facebook vetëm ka më shumë se 1 miliardë përdorues aktivë në të gjithë botën dhe kjo shifër është në rritje të vazhdueshme. Gjallërim të këtyre platformave rrjeteve sociale janë pakundërshtueshëm si ato ofrojnë një portë për të futur me pjesën tjetër të botës, por kjo nuk është pa grackat. This article discusses Lexo më shumë [...]

Impact of Social Networking Sites on Youth

social networking sites and its impact on youth pdf,The influence of social media on adolescents and teenagers is of great importance, not only because this particular group of children is developmentally vulnerable but also because they are among the heaviest users of social networking all around the world. According to a report 75% of teenagers in America currently have their profiles on social networking websites of which 68% people are Facebook users. As social networking websites have brought Lexo më shumë [...]

WPA WPS Tester Premium v3.2.4 MOD Free Download

WPA WPS Tester Premium v3.2.4 MOD Get for free on my website, share to you. that's software was very helpful to me, and I'm feeling better. then share to you. këtu, you can Download WPA WPS Tester Premium v3.2.4 MOD Free of cost from here. This is a Wpa Wps Tester Premium v3.2.4 MOD APK for Android Devices. We provider’s you this app after the success of “Wifi WPA WPA tester” that comes with Premium version. Try this app your wireless network is secure or not its works perfect. In this Lexo më shumë [...]