Shkarko Nox App Player

Nox është një emulator Android alternativë për PC. Të cilat ju mund ta instaloni në kompjuterin tuaj running Windows apo sistemit operativ Mac iOS. Kjo ju mundëson që të luajnë lojëra Android dhe Apps në PC tuaj. Download Nox App Player Nox app player can be downloaded from the given download link below. Ne kemi vënë së bashku një nga karakteristikat më të mira që lojtari app Nox ofron. Nëse ju doni të pyesin se si dikush mund të luajë Apps Android në PC, then go to our app section where we put daily guides on how to play Android apps and Lexo më shumë [...]

Flash Android Smartphones me aksione Firmware

Today it is getting more common that people are flashing custom as well as Stock firmware on Android smartphones, e drejtë. So if you also looking to flash stock firmware on your Android smartphone then you should download SP flash tool which helps you to flashing firmware on Android smartphones easily. Flash Android smartphones (Using SP Flash Tool) Just make sure you have MTK Android device then find your stock firmware from XDA developers forum. Every Android smartphone have got its own pack Lexo më shumë [...]