TOP 5 MOST POPULAR THEMES ANDROID APPS

Toucher is a tool application specially designed for Android devices. We expanded the concept of the iPhone AssistiveTouch and redesigned for the Android devices, both mobile phones and tablets. Toucher gathers most commonly used and needed features of Android system in this suspending point.

HERE THE LIST STEP BY STEP

 1. WP Toucher Theme

  Besides, we’re taking further steps on personalization and trying our best to bring you more themes, it may appear just like another suspending frame, or a full-screen theme(like what we did in WP theme and TouchHelper default themecolor bar”), also the point skins. Kështu që, just try this on and keep the focus on Toucher!

  How to switch theme

  App drawerToucher icontheme settings

  How to uninstall

  App drawerToucher iconUninstall
  ose “default themeTouchUninstall
  (Once you activate lock screen feature, you cannot uninstall Toucher in-app drawer directly.)

 2. C Launcher: Tema, Wallpapers, DIY, i zgjuar, i pastër

  With featuring and friendly interface, minimal battery consumption, speedy mobile searches and UI customization, it protects your privacy from third parties and offering the ultimate personalized DIY experience & personalization for android by delivering free themes for android and wallpapers with HD resolution every day! All this makes it different from the other “best launchers for android phone”!

  karakteristika

  1, shpejt & Simple: Find, Shkarko, & uninstall apps from the search bar
  2, Friendly interaction: phone launcher that improves your interface in every single detail
  3, Safe: Prime Launch App protects your privacy from third parties customizable INTERFACE
  Go to theme store to customize the phone. Mijëra Tema kategorizuar, Wallpapers dhe icon pako, including themes for the galaxy, android 6.0, dritaret 7, is like screen, etj.
  Asnjë nga lëshuesve të app për Android ka një temë që ju kërkoni? Krijo temat veten duke përdorur funksion DIY! Kombinoje Wallpapers dhe ikona me vetëm 3 hapa dhe ta ndani me miqtë tuaj!
  Shtoni efekte 3D dhe të bëjë ndërveprim tuaj ekran për të qenë më të personalizuar;
  Efektet ekran tejdukshëm;
  Dhe me shume! 3D letër-muri dhe muri jetojnë janë të drejtë në qoshe. Ndiqni përditësimet tona!

  C what’s you like with this free launcher for android 2017!

  Being a theme, we have thousands of free themes and wallpapers for android, like themes for android 6.0, dritaret 7, marshmallow, is like screen, etj.
  They have been tested and are compatible with 99% of the major Android devices. They are perfect for Samsung Galaxy, Lenovo, Huawei, Alcatel, and any other!
  You can be a designer and create your own theme using DIY Themer;
  Customize your home screen, make your smart phone menu even more personalized, than you can do with other app launchers for android phone;
  Share your art with friends, let them use your designation;
  This phone launcher for android will help you to know more about your phone, bateri, storage for its better customization.

 3. Black mechanic Atom Theme

  Atom Theme User Guide
  1. Press and hold an empty space on the home screen to choose your theme, or press the menu for theme settings
  2. Choose and apply the desired theme
  3. Changing icons: able to change every icon (press and hold each icon to change individually).
  4. Changing point color: able to change point colors on the top of home and app screens

  Theme Maker


  A simple theme creating function that allows you to build your very own themes with the photos in your gallery
  1. Press menu on your home screen, or enter through Theme Maker on the upper-right-hand corner of Theme Settings
  2. Choose any wallpaper (multi-wallpaper, still photo, etj)
  3. Choose icons and point color and…
  4. your very own personal theme!
 4. SHADOW THEME APEX/NOVA/ADW/GO

  YOU SHOULD HAVE THIRD PARTY LAUNCHER LIKE APEX LAUNCHER, NOVA LAUNCHER, ADW LAUNCHER TO USE THIS ICON PACK. IF YOU DON’T HAVE DOWNLOAD LAUNCHER FIRST. YOU DON’T HAVE TO RATE TO USE THIS THEME. FOLLOW OVERFLOW ( bottom round) CIRCLE TO APPLY THIS THEME.
  Nova Launcher
  Action Launcher Pro
  Apex Launcher
  ADW Launcher EX
  Atom Launcher
  Holo Launcher
  Smart Launcher
  Unicon (Icon Themer)
  SF Shell
  Go Launcher EX (Icon mask has some issue)
  ADW Launcher
  Next launcher (Icon mask has some issue)
  Probably More
 5. Colorbar Toucher Theme

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

CommentLuv distinktiv