Blue Whale Ndërgjegjësimi App Për Android (Updated)

Blue Whale Ndërgjegjësimi App

Kjo app vepron si një udhëzues të plotë për dikë për të luftuar stresin, depresion, vetë-keqe dhe mendim vetëvrasje gjithashtu fuqizon prindërit për të mbrojtur kec e tyre në kohën e duhur.

Ndërgjegjësimi Features Blue Whale

 • Blue Whale Challenge
 • games vetëvrasje
 • Cyber ​​Siguria
 • Bullying
 • Parenting
 • stres
 • vetëvrasje
 • depresion
 • Shendeti mendor
 • Latest Version

Bachelor Student - SVS College of Engineering në Indi

 • CEO, Innovations Tenith
 • president, Federata Ndërkombëtare Shkenca
 • themelues, Lets Fushata përtërij Rinjve

Screenshots:

Është me të vërtetë e madhe. parashikimi juaj është më i saktë dhe kjo ka shpëtuar shumë jetë. Unë uroj që ju përsëri për të vazhduar shërbimet tuaja sociale…

Blue Whale Ndërgjegjësimi Përditësuar Informacione

"Ju gjithmonë bëni atë që është e drejtë për shoqërinë. Ky shtuar një shumë me vlerë për të rinjtë tanë.
dizajn të mirë, Informacioni më dhe shumë i dobishëm për gamer, prindërit, shoqëri… Tenith falënderoj për punë sociale…vazhdoj…
I hope you like this post and kindly don’t forget to share your friends.

Shkarko Opsioni Link

Ju mund të shkarkoni nga kjo lidhje.

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

CommentLuv distinktiv