Download Into the Dead 2 1.3.1 APK for Android

On this page, you will be able to find Into the Dead 2 Android app in APK format which you can install on your Andriod device offline. Into the Dead 2 1.3.1 APK download. Into the Dead 2 Android application is developed by .

App Information

App Download Version1.3.1
Last UpdatedJan. 31, 2018
Apk SizeN / A
App byPIKPOK
kategoriFree Action App
Content RatingMature 17+
Support Android Versionandroid 16 and above

KARAKTERISTIKA

  • Evoluon histori dhe mbaresa të shumta – i plotë 7 kapituj veprim-mbushur, 60 stages, dhe qindra e sfidave
  • armë e fuqishme dhe gjallërim municion – zhbllokuar dhe për të përmirësuar armë përleshje, armëve të zjarrit, eksploziv, dhe me shume!
  • gameplay të ndryshme – zjarr nga foleve të zjarrit ushtarake, masakrojë luzmë nga majë mjeteve, godas ata për të qëndruar gjallë, ose rrezik duke shkuar pas tyre në këmbë
  • shumëfish, mjediset immersive – zbuloni vende të ndryshme, nga fushat e naftës dhe bazave ushtarake në campsites dhe komunitetet fermave rurale
  • modes përditshme dhe të veçanta ngjarje

 


Download Into the Dead 2 1.3.1 APK (download links)

Shpresoj se ju pëlqen ky artikull, në qoftë se ju e bëri sigurohuni që ju të jepni atë një thumbs up dhe një koment të mirë poshtë.