How to Get Fertilization | Delivery | Fertile Period | Fetal circulation

TRUPI YT: FERTILIZATION Fertilization occurs when the head of a sperm penetrates a mature ovum. After penetration, the nuclei (which contain the genetic material) of the sperm and ovum fuse and the body and tail of the sperm drop off. The newly fertilized ovum cal led a zygote then forms an outer layer that is impenetrable to other sperm. The zygote undergoes repeated cell divisions as it passes down the Fallopian tube. By the time it reaches the uterus, it has grown into a solid Lexo më shumë [...]

femur | femur, thyerje | Fracture Of Neck Of Femur | Thyerje e bosht e kërci

Femur The medical name for the thigh bone, which is the longest bone in the body. The lower end of the femur hinges with the tibia to form the knee joint. Te upper end is rounded into a ball that fits exactly into a socket in the pelvis to form the hip joint. The head of the femur is joined to the bone shaft by a narrow piece of bone called the neck of the femur, which is a common fracture site. St the lower end, the bone is enlarged to from two lumps that distribute the weight-bearing load through Lexo më shumë [...]

femër | feminization | arterie femurit | femurit epiphysis, rrëshqiti | femër

Female An individual with two X sex chromosomes. Females are also characterized by the presence of a vagina and vulva. Female Catheter A short catheter (tub fleksibël) that can be inserted into a woman's bladder through the urethra for the purpose of withdrawing urine. Feminization The developments of female secondary sexual characteristics in the male (të tilla si zgjerimin e gjirit dhe depozitat yndyrë nën lëkurë dhe humbjen e flokëve e fytyrës). The condition is due either to a hormonal disorder Lexo më shumë [...]

Këshilla më të mëdha dhe Trick për frutat | Jeta e fuqishme shëndetshëm

Hi Ka! Frutat janë më të rëndësishme për trupin tuaj. Nëse keni nevojë për shëndetin kështu që ju duhet të duhet Fruits, për shkak të frutave të ketë shumë përfitime si në fruta janë reduktuar rrezikun e disa sëmundjeve kronike në trupin tuaj. Fruta kanë shumë vitamina si; në kajsi ka Vitamina A Vitamina B1 Vitamina B2 Vitamina B6 Vitamina C. Tani në Apple ka Vitamina A Vitamina B1 Vitamin B2 Vitamin B6 Vitamina C dhe në banane ka Vitamina A Vitamina B1 Vitamina B2 Vitamina B6 Vitamina C. Now What is Vitamin? Any Lexo më shumë [...]

Burim i mirë i Acid folik | Acid folik | Acid folik mangësi

Folic Acid Also called folate or folacin, acid folik është një nga vitamina B-kompleks. Acidi folik nuk mund të b prodhuar nga trupi dhe qull me miell misri, prandaj, come from food or supplements. The daily requirements of folic acid for both healthy men and women is 200 mikrogramë (200 mg). megjithatë, nevoja rrit para dhe shtatzëninë, kur gji dhe në njerëz mbi lidhje 50 vjeç. Lexo më shumë: 7+ Benefits Of Rest And Sleep For Personal Health Folic acid plays a vital role in making Lexo më shumë [...]

Burime mirë të Fibrat | tretshëm Fibre | pazgjidhshëm Fibre | Përfitimet e Fibrat | Luftimi i Sëmundjeve

SOLUBLE FIBRE The inclusion of soluble fibre in the diet slows the breakdown of complex carbohydrates, tilla si niseshte, në sheqerna të thjeshta, si glukozë, duke ngadalësuar thithjen e sheqerit dhe ndoshta çon në zvogëlimin e nivelit të sheqerit në gjak. gjatë tretjes, fibër shpjegueshëm formon një masë xhel-si që lidh kolesterolit në stol, nëse hahen në sasi të mjaftueshme, soluble fibre can also help reduce the levels of cholesterol in your blood. Good sources of soluble whole grains such Lexo më shumë [...]