Zong Call Packages – Hourly, Daily, javor, mujor & Power Pack; i parapaguar & Postpaid 2018

Today we are going to take a look at Zong call packages which includes hourly, daily, javor, monthly and power pack packages. Zong ose China Mobile Pakistan (CMPak) Eshte nje 100% degë në pronësi të Kinës Mobile Communications Corporation. Zong angazhohet në ofrimin e zërit dhe shërbimet celular celulare në tregun e Pakistanit me anë të 2G, 3G, dhe teknologjitë 4G. The high standards of performance are testified by the service award of “No.1 Operator in voice and data services” by the Lexo më shumë [...]

Zong 3G / 4G Cilësime Interneti & MMS Cilësimet

Today we are going to take a look at Zong Internet Settings and MMS Settings via SMS, Call dhe manuale. Zong ka mbi 26 milion abonentë dhe një pjesë të tregut duke arritur 20%. aktualisht, mbulimi 4G shtrihet në mbi 100 qytetet e Pakistanit dhe të ditës ky numër është në rritje nga dita në ditë. Zong Interneti Cilësimet & MMS Settings Guide You can configure your handset for Zong 3G Internet settings on Android and iPhone in one of the three ways described below: 1. Zong Interneti Cilësimet Lexo më shumë [...]

Zong Advance Kodi Balance 2018 – WIKIWON

ekuilibër, ju duhet të keni më pak se Rs. 5 kredi në llogarinë tuaj dhe duhet të ketë akuzuar llogarinë tuaj në mëparshme 30 ditë për të dhënë përsëri kredi në Zong. Kurdo që ju do të kundërsulm SIM tuaj, ngarkesës juaj do të zbritet automatikisht. Taksat standarde të zbatohen edhe për këtë kredi. Metoda për të marrë këtë Zong Advance Bilanci është: Dërgoni një SMS bosh në 911 or write “Rescue” in SMS and Send it to 911 and soon you will get advance credit within few seconds in your account. Me këtë shërbim, you can get Lexo më shumë [...]

Zong Bilanci Kontrolloni Code 2018

Kompania aktualisht është në konkurrencë me të gjitha telcos tjera të mëdha dhe është duke ofruar shërbime të internetit nëpërmjet cutting-edge 2G, 3G dhe 4G connectivities. aktualisht, the Zong 4G network expands to some more than 100 Qytetet. We have already told you about Zong Call Packages, Zong SMS Paketat, Zong 3G & 4G Paketat e Internetit, Zong Internet & MMS Settings and Zong Advance Balance Code. Sot ne do të hedhim një vështrim në Zong Balance Kodi Kontrollo. How to check balance with Zong Balance Lexo më shumë [...]

Zong 3G/4G Internet Device Packages: Dongles, Wingles & MiFi

Today we are going to take a look at Zong Device Packages including the packages of Zong 3G devices and Zong 4G devices. Zong or China MobilePakistan (CMPak) Eshte nje 100% degë në pronësi të Kinës Mobile Communications Corporation. Zong angazhohet në ofrimin e zërit dhe shërbimet celular celulare në tregun e Pakistanit me anë të 2G, 3teknologjive G dhe 4G. Zong Device Packages: 3G & 4G Zong device packages include a diverse range of 3G and 4G dongles and devices at different Lexo më shumë [...]

Zong 2G, 3G & 4G Internetit Paketat Përditshëm, javor, mujor, social, i parapaguar, Postpaid 2018

Sot ne jemi duke shkuar për të marrë një vështrim në Zong Paketat e internetit të cilat përfshijnë Zong 2G, 3G & 4G Paketat e Internetit. Zong ose China Mobile Pakistan (CMPak) Eshte nje 100% degë në pronësi të Kinës Mobile Communications Corporation. Zong angazhohet në ofrimin e zërit dhe shërbimet celular celulare në tregun e Pakistanit me anë të 2G, 3teknologjive G dhe 4G. The high standards of performance are testified by the service award of “No.1 Operator in voice and data services” by the Pakistan Telecommunications Lexo më shumë [...]