Напиши За нас


Сега можете да пишувам за нас на овој блог. гостин мислења може да помогне да се добие назад линкови до вашиот сајт или блог. Знам дека некој сака да се поврзам со добро познат линк. Овој блог е во пораст и од ден на ден. Нашите посетители им верувате на содржината дели на овој блог и, најверојатно, да ја посетите повторно да добијат ажурирања. Што содржина се дели на овој блог, Најпрво, Ми се допаѓа да се спомене тука? Сите содржини се дели на овој веб-сајт е уникатен и оригинален.

Видете Мое Најнови

 • блогирање Совети
 • WordPress приклучоци
 • Осврти
 • Фејсбук трикови
 • блогер Шаблони
 • Како да е
 • Техника Вести
 • SEO Совети
 • WordPress теми

И многу поврзани со технологија за блогирање. Овој блог има свој форум. Вие исто така може да се добие назад линкови на објавување на мојот форум. Значи, ако сакате да се поврзам со овој блог. Тогаш вие само треба уникатна и оригинална содржина.

Што може да се вратам

 • Може да се добијат назад линкови до вашиот сајт.
 • Можете да добиете повеќе чиста и лажат сообраќај.
 • И најважно луѓето ќе знаат за вас и на вашиот блог од вашиот блог. Значи вашиот идентитет ќе се зголеми.

Како можете да поднесете вашиот гостин пост

Вие треба да напишете статија, како на мојот теми,

Ние ќе ги видиш вашите коментари на профилот и надградба на вашиот профил за тоа. по одобрување, можете да го напишете вашиот гостин пост. Ние ќе ја разгледа вашиот пост и го објавува во рок од 72 часа. на друг начин, Контактирајте не

Правила за објавување Гостин пост

 • Својата содржина треба да биде оригинален и не треба да го копирате од друг веб-сајт.
 • Вашиот гостин пост треба да биде минимум 450 зборови.

Кога ќе може да ги отстраните вашите содржини од овој сајт?\

Ние нема да ги отстраните вашите линкови и пост се додека вие не се кршат правилата напишани на оваа страница. Ние имаме право да ги отстраните вашите содржини од нашата веб страница во некои услови. Ве молиме внимателно прочитајте.

 • Ако вашата содржина се најде на било кој друг веб-сајт пред да се објавени на нашата веб-страница.
 • Ако не одговорите на вашите коментари во рок од 4 дена.
 • Ако го промените / менувате своите врски со било кој друг веб-сајт кој не спаѓаат во горенаведените категории.
 • Ве молиме прочитајте ја повторно, ако било која друга власт спроведува.