Зошто луѓето го слават црниот петок? | ЦРН ПЕТОК 2017 ДОАЃА 24 ноември

Зошто луѓето го слават црниот петок? Црн петок е еден трговски ден за комбинација на причини. Секој оди на шопинг. Како првиот ден по последниот голем одмор пред Божиќ, тоа го прави на неофицијални почетокот на шопинг Божиќ сезона. Тоа е зошто тоа е неопходно да ги купите. Таа редовно се најпрометните трговски ден од годината, бидејќи 2005. во 2014, обемот на расходи на црниот петок падна за прв пат од почетокот на 2008 рецесија. $50.9 милијарди загуба се потрошени за време на Прочитај повеќе [...]

Милан Модна недела ДИНАМИКА ВО СЕПТЕМВРИ 2017

Милан Распоред на емисии. Милан Модна недела претстојните датуми. ... Алберта Ферети | Милан Модна недела во живо тек 5:00 часот · Алберта Ферети Милан Модна ... Модна недела датуми за Милан, пролет, и есен, февруари, и септември. Претстојните овој настан во оваа недела се на модата ќе биде како во вашиот секојдневен живот, Официјална веб страна. Живо Жена S / S 2018 модни ревии, календар, во реално време за фотографии и изглед, социјалните текови и вести. Jungsis ќе Милан Модна Прочитај повеќе [...]

100+ Најдобра колекција Претстојните Велика Британија, САД Жените Фустани Стил

100+ Најдобра колекција Претстојните Жените најдобар дизајн е ручек, САД, Велика Британија, Добар Вести Бара Најдобро, Најмалиот прост збир но убави стилови на претстојните во САД, Велика Британија многу народи се очекува да се донесе нов стил, не контролира цената пред изборот на тогаш треба да се, исто така, ќе плати. ЗОШТО стилот ПОГЛЕД Исклучително??? Еве неколку ситуации да ни даде. 2017 претстојниот нов стил Обидете се да се??? Никој да не го мешаме??? Некој би сакате Прочитај повеќе [...]

30+ Колекција Специјални Еид Женски фустани во 2017

ШТО ИМА НОВО НАПЛАТА??? Девојките се многу заинтересирани за Курбан Бајрам. Девојки или жени секогаш сакаат да покажат дека овие изгледа поубаво од другите секогаш. Така што тие се бараат нови фустани и нови чевли. Па јас го даде ново 2017 фустани слики. Јас сум собирање многу фустани дизајни на овој член,. Така што жените се со земање на многу од помош во овој напис за да изберете нејзиниот фустан Еид како за добро или како за убава облека што ја натпревари. Тоа е толку убава фустани во оваа статија. Се надевам дека ќе ви се допадне овие Прочитај повеќе [...]