Преземете Nox App Player

Nox е алтернатива Андроид емулатор за PC. Кој можете да инсталирате на вашиот Windows работи PC или Mac оперативен систем iOS. Тоа ви овозможи да се игра Андроид игри и апликации на вашиот компјутер. Download Nox App Player Nox app player can be downloaded from the given download link below. Ние да се стави заедно еден од најдобрите опции кои апликацијата Nox плеер обезбедува. Ако сакате да се прашувам како некој може да игра Андроид апликации на компјутер, then go to our app section where we put daily guides on how to play Android apps and Прочитај повеќе [...]

Flash Android Smartphones with STOCK Firmware

Today it is getting more common that people are flashing custom as well as Stock firmware on Android smartphones, право. So if you also looking to flash stock firmware on your Android smartphone then you should download SP flash tool which helps you to flashing firmware on Android smartphones easily. Flash Android smartphones (Using SP Flash Tool) Just make sure you have MTK Android device then find your stock firmware from XDA developers forum. Every Android smartphone have got its own pack Прочитај повеќе [...]