10 best free Android games of 2017.

10 best free Android games List of 2017 1. Asphalt. Airborne or Asphalt: Xtreme Value: Free with in-application buys With regards to dashing diversions without an in advance sticker price, Gameloft has genuine winenrs with Asphalt Xtreme and Asphalt 8: Airborne. The previous is a rough terrain style racer with an assortment of tracks, online multiplayer, and different vehicles that you can open. Asphalt 8: Airborne is a more seasoned diversion, yet has a metric ton of substance for you to Прочитај повеќе [...]

5 Дупликат датотеки Пронаоѓач стан за Android

Андроид како платформа со отворен код нуди огромна слобода на корисниците да ги промените прилагодувањата како на нивните барања. Тоа дури и нуди на програмерите да развиваат некои лесни и ефикасни апликации со користење на овој импресивен платформа. While there are tons of apps available on Android to help you deal with various performance issues on your device it becomes important to choose wisely from this available lot. One particular segment of apps that helps you deal with duplicate files issue on your device is duplicate file Прочитај повеќе [...]

3 Штедење батерија апликации за Android ЛИСТА

Како што сите знаеме дека Андроид е највозбудливото OS(Операционен систем) за мобилни телефони и таблети. Има многу корисници кои имаат точно Андроид телефон или таблет во светот. Така што сите што знаат оваа досадни време кога вашиот телефон батеријата ќе биде на ниско ниво. Да, конзумирање на батеријата е најновата и всушност најголемиот паметен телефон проблем сега. И сите ние не ми се допаѓа. Понекогаш треба да се наплаќаат нашите телефони 2 - 3 пати во еден ден или повеќе, ако ние играње игри што сакаме. Вие сè уште на основните функции на штедење на батеријата Прочитај повеќе [...]

3 Најдобра Референци апликации за корисниците на Android и iPhone

Референци, Јас не треба да се објасни овој зборови, бидејќи денес секој, машко, женски дури и дете знае за шопинг подобро од другите. Тука сакам да ви кажам како можете да го решите вашиот малку прашања за Референци, понекогаш не може да го исполни ветувањата со вашата дама за шопинг се должи на вашиот Boos повик или состаноци, понекогаш дами се уморни за да се носат многу торби, sometimes you can’t find that product you need in that shopping mall so here I’m going to tell you how you Прочитај повеќе [...]

3+ најдобра музика & Аудио Apps Уште за Android АПК

Секогаш кога ќе се чувствуваат лути, тажен, гладен, создаден, среќен и поспани сакаме МУЗИКА, SOUND, и ПЕСНИ. It doesn’t matter what we are feeling, САКАМЕ МУЗИКА. Милиони Уметникот вели дека музиката е храна на душата, но што? Дали сте имаат проблеми звук, прашање товарење или прашање песна??? Тука ако сакате МУЗИКА, со чиста и во реалниот глас, па момци сте на пат, тука Зедов 3+ Најдобро досега Музика и аудио апликации, тие ќе ви даде вистински звук, great Music and a great ever library to store Прочитај повеќе [...]

10+ Best Car Automobile Apps For Android

Андроид апликации за осигурување од автомобилска зошто им се потребни. Why would install an app like this? Most of the people now try a search and install good automobile insurance app for android phone or tablet. They try to save more time and money. Секој планира следните денови. Автомобилски секогаш им помага на луѓето да се добие од едно до друго место, но се уште не постои гаранција дека несреќата никогаш не се случува. It can occur at any time, so it's better to have auto insurance than wasting money on repair and another Прочитај повеќе [...]