Како да го спарите вашиот лаптоп со Bluetooth Mobile Connect


Вие сакате да ги споделувате лаптоп уред со Bluetooth мобилен поврзување.

Како што се Bluetooth-от е малку како WiFi во кои ви дозволуваат да се поврзете уреди други без да се закачите на природата нив, исто така, кабловска.

Прво треба лаптоп и мобилен.

Видете ја оваа слика.

За да се поврзете со Bluetooth уредот со вашиот компјутер треба да го спарите прв и да си одат за поставување шарм.

Вашиот лаптоп автоматско пребарување на Bluetooth уред.

Bluetooth уреди ќе се покажат по кратко чекање.

Сега ова јазиче шоу во вашиот лаптоп екран сакате испратите датотека,добиете датотека.

Кога ќе кликнете на вашиот уред за да го спарите ќе ви биде дадена шифра

Кликнувам испратите датотека ова јазиче шоу сега овие пребарувања се покаже во вашиот лаптоп.

When you click on your device to pair it you’ll be given a code…..

Која датотека испрати сега кликнете на вашиот претрес се поврзете и следната шоу ова јазиче.

Потоа го ставаат следниот тип клик следното јазиче шоу испрати Потврди Кликнете на датотека и.

Со Bluetooth конекција постави не треба да треба да ги спарите уредите повторно.

Сакате да добиете датотека овие табот шоу во вашиот екран.

Вашиот Bluetooth пребарување на еден.

Сега сте успешно.

Thanks for Visiting…….

Испратено од Mujeer

Се надевам ви се допаѓа овој напис, ако не бидете сигурни дека ќе го даде палците нагоре и добар коментар долу.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

CommentLuv значка