5 одговорите

  1. Хари мај 5, 2017 / 5:07 часот

    Ви благодариме за споделување на овој член, се надевам дека ќе ја објавите повеќе артикли во вашата иднина

    • mujeer мај 6, 2017 / 1:54 часот

      Дали сте сигурни дека можете да го користите без интернет.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

CommentLuv значка