Синиот кит на свеста App за Android (Updated)

Синиот кит на свеста App

Овој стан делува како комплетен водич за некој за борба против стресот, депресија, самоповредување и самоубиствени мисли, исто така, дава право на родителите да ги заштитат своите дете во право време.

Свеста Карактеристики на Синиот кит

 • Blue Whale Challenge
 • самоубиството игри
 • Cyber ​​безбедност
 • заплашувањето
 • Воспитување на децата
 • стресот
 • самоубиството
 • депресијата
 • Ментално здравје
 • Latest Version

Диплома Студент - СВС колеџ за инженерство во Индија

 • извршен директор, Tenith иновации
 • претседателот, Меѓународната федерација наука
 • основач, Ај Иновативен млади кампања

екранот:

Тоа е навистина голема. Вашето предвидување е попрецизно и спаси многу животи. Ви посакувам повторно да продолжи со својата социјални услуги…

Синиот кит на свеста групно информации

"Секогаш се направи она што е во право за општеството. Ова додава многу од вредност за нашите млади.
добар дизајн, повеќето информации и многу корисни за гејмер, родители, општество… Tenith благодарност за социјална работа…продолжи…
I hope you like this post and kindly don’t forget to share your friends.

Download Link Option

Може да го симнете од овој линк.

Се надевам ви се допаѓа овој напис, ако не бидете сигурни дека ќе го даде палците нагоре и добар коментар долу.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да бидат објавени. Задолжителни полиња се означени *

CommentLuv значка