Download Into the Dead 2 1.3.1 APK for Android

On this page, you will be able to find Into the Dead 2 Android app in APK format which you can install on your Andriod device offline. Во Мртвото 2 1.3.1 APK download. Во Мртвото 2 Android application is developed by .

App Information

App Превземи верзија1.3.1
Последно освеженоЈануари. 31, 2018
АПК ГолеминаN / A
стан соPIKPOK
категоријаFree Action App
рангирање содржинаMature 17+
Поддршка Андроид верзијаАндроид 16 и над

КАРАКТЕРИСТИКИ

  • Се развива приказната и повеќе завршетоци – заврши 7 акција спакувани поглавја, 60 фази, и стотици предизвици
  • Моќно оружје и муниција бакшиш – отклучите и надградба меле оружје, огнено оружје, експлозиви, и повеќе!
  • разновидна игра – оган од воени emplacements пиштол, убие орди од врвот на возила, прободе нив да остане жив, или ризик се случува по пеш
  • повеќе, извонредно средини – открие различни локации, од нафтени полиња и воени бази за кампови и земјоделски руралните заедници
  • Дневно и специјални режими настан

 

Download Into the Dead 2 1.3.1 АПК (Превземи Линкови)

Се надевам ви се допаѓа овој напис, ако не бидете сигурни дека ќе го даде палците нагоре и добар коментар долу.