Femur | Femur, rengat | Rengat Of Neck Of Femur | Rengat saka batang saka Femur


Femur

Jeneng medical kanggo balung pupu, kang punika balung paling dawa ing awak. Ing mburi ngisor saka femur ing hinges karo tibia kanggo mbentuk peserta nyuda. Te pungkasan ndhuwur dijangkepi menyang werni sing mathuk persis menyang soket ing pelvis kanggo mbentuk peserta hip.

Kepala femur wis gabung menyang batang balung dening panah Piece saka balung disebut gulu femur ing, kang punika situs rengat umum. St mburi ngisor, balung punika nggedhekake kanggo saka loro lumps sing disebaraké mbukak bobot-prewangan liwat peserta nyuda. Ing sisih njaba saka femur ndhuwur iku protuberance disebut trochanter luwih.

Batang saka femur wis diubengi dening Otot sing mindhah hip lan dhengkulé. batang uga diwenehake karo getih prau, Mulane rengat bisa kasil mundhut getih owahan.

Femur, rengat

A break ing femur ing (ing balung pupu). gejala, perawatan lan bisa sisah fraktur a gumantung apa balung wis bejat tengen menehi gulu (bagean sing cendhak antarané te ndhuwur batang lan sendi hip) utawa tengen batang.

Rengat Of Neck Of Femur

Jinis fraktur, kang asring disebut Broken hip, umum banget ing wong tuwa, utamané ing wanita karo osteoporosis kelainan balung. Iku biasane sing digandhengake karo tiba. Ing rengat saka gulu femur ing, ends balung bejat asring banget terlantar, in such a cases there is usually severe pain in the hip and groin, nggawe ngadeg mokal. sok-sok, balung tugel ends dadi dampak. Ing kasus iki, ana kurang pain, lan kasus lumampah, ana kurang pain lan mlaku-mlaku uga bisa.

diagnosa iki dikonfirmasi dening X-ray. Yen ends saka balung sing terlantar lan operasi perlu. Salah siji kanggo realign ends balung lan nggancaraken mau bebarengan utawa kanggo ngganti ing sirah kabeh lan gulu femur karo sulih Ponggawa. Yen ends balung sing dampak, rengat uga waras alamiah, nanging surgery uga isih dianjurake.

RELATED POST: Female | Wadon | arteri femoral

Rengat saka batang saka Femur

Rengat saka batang balung biasane occurs nalika femur wis ngalami pasukan nemen, kayata sing kedadean ing sawijining kacilakan lalu lintas. Ing kasus paling, ends balung sing banget terlantar, nyebabake abot pain, tenderness, lan dadi gedhe. Kanthi batang femoral patah, asring mundhut getih substansial femoral patah saka boss.

Read More: 5 Cara paling gampang kanggo dadi Sehat ing urip Sibuk

Fenbufen

A obat anti-peradangan nonsteroidal (NSAID) sing digunakake kanggo ngredhakaké pain lan kaku nyebabake, Tuladhane, dening rematik, osteoarthritis, lan gout. Fenbufen uga digunakake kanggo ngurangi pain lan kanggo Recovery kacepetan ngisor otot lan ligamentum sprains.

Ing umum karo Mei NSAID, fenbufen bisa nyebabake gangguan saka lining weteng lan uga nimbulaké akeh.

Mugi sampeyan kaya artikel iki, yen durung nggawe manawa sampeyan menehi munggah jempol lan komentar apik mudhun.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

CommentLuv badge