Download Into the Dead 2 1.3.1 APK for Android

On this page, you will be able to find Into the Dead 2 Android app in APK format which you can install on your Andriod device offline. Menyang Mati 2 1.3.1 APK download. Menyang Mati 2 Android application is developed by .

App Information

App Download Version1.3.1
Paling Keri DianyariJan. 31, 2018
Size apkN / A
app deningPIKPOK
BabaganFree Action App
Content RatingMature 17+
Dhukungan Version AndroidAndroid 16 lan ndhuwur

fitur

  • Suwe saya apik crita lan kaping endings – lengkap 7 bab tumindak-dikempalken, 60 orane tumrap sekolah, lan atusan tantangan
  • senjata kuat lan tunjangan pluru – mbukak kunci lan nganyarke senjata gegeran, Firearms, bledosan, lan liyane!
  • urutane critane game mawarni-warni – geni saka emplacements gun militèr, mateni gerombolan saka ning kendaraan, nyuduk wong kanggo tetep urip, utawa resiko arep sawise wong-wong mau ing sikil
  • Multiple, lingkungan immersive – nemokake lokasi beda, saka kothak lenga lan dhasar kanggo Campings lan komunitas farm deso
  • mode acara dina lan khusus

 


Download Into the Dead 2 1.3.1 apk (download Links)

Mugi sampeyan kaya artikel iki, yen durung nggawe manawa sampeyan menehi munggah jempol lan komentar apik mudhun.