Kumaha pasangan Laptop Anjeun ka Bluetooth Mobile Connect


Anjeun hoyong bagikeun anjeun alat laptop ka mobile Bluetooth nyambung.

Saperti Bluetooth nyaéta bit kawas WiFi di nu ngidinan Anjeun nyambungkeun alat batur tanpa meunang alam ngagantelkeun eta oge kabel.

Kahiji Anjeun gaduh laptop sarta ogé mobile.

Tempo pic ieu.

Pikeun nyambungkeun alat Bluetooth ka PC Anjeun Anjeun kudu masangkeun heula tur muka setelan pesona.

laptop anjeun otomatis néangan alat Bluetooth.

alat Bluetooth bakal mintonkeun nepi sanggeus nungguan pondok.

Ayeuna ieu pintonan tab di layar laptop Anjeun hoyong ngirim file,narima file.

Lamun anjeun klik dina alat Anjeun pikeun nyapasangkeun eta Anjeun bakal dibikeun kode a

I klik ngirim file tab pintonan ieu ayeuna maluruh ieu mintonkeun dina laptop Anjeun.

When you click on your device to pair it you’ll be given a code…..

Nu file anjeun ngirim ayeuna klik Anjeun searched nyambung jeung saterusna show tab ieu.

Saterusna nempatkeun file jeung tab saterusna tipe saterusna malik show kirim konpirmasi malik.

Jeung sambungan Bluetooth nyetel anjeun teu kudu kudu masangkeun alat deui.

Anjeun hoyong nampa payel tab pintonan ieu di layar Anjeun.

Bluetooth anjeun sungsi single.

Ayeuna anjeun junun.

Thanks for Visiting…….

Dihaturkeun Ku Mujeer

Miharep anjeun kawas artikel ieu, lamun tuh pastikeun Anjeun masihan eta up a jempol sarta comment alus handap handap.

Leave a Reply

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan *

CommentLuv badge