Kumaha carana bisa nepi Best Diets Gagasan Pikeun Kaséhatan | Food Kombinasi Diets | Kalolobaan Tips Kaséhatan

diets maranéhanana anu dumasar kana kapercayaan nu tipe kadaharan beda dicerna ku cara beda jeung teu matak didahar babarengan, hasil leungitna beurat ti bener ngagabungkeun tipe dahareun.

jarami diet

Nu Hay Diet ieu diwanohkeun dina 1930 ku Dr. William Hay, anu dipercaya yén ngaleungitkeun pangan refined ti diet jeung Ngahindarkeun dahar protéin jeung aci di tepung sarua ngamungkinkeun awak ka dudung sorangan. leungitna beurat mangrupakeun benefit tambahan. Anjeun tiasa dahar leutik dina rencana friendly-kulawarga ieu. No produk husus diwajibkeun tapi anjeun teu kudu meuli buku. rencana téh teu gampang pikeun mulasara.

Kumaha eta ngaklaim digawekeun.

diet ieu dumasar kana kapercayaan anu gain beurat batang ti teu saimbangna métabolik dihasilkeun ti nyerna goréng. Nurutkeun teori ieu, the imbalance occurs because we eat a mixed diet, jeung énzim nu diperlukeun pikeun nyerna karbohidrat jeung karya protéin optimal dina lingkungan kimia beda, Eating food in the wrong combinations caused the body to be in an acid rather than an alkaline state. Dr. Jarami nyebutkeun yen protein jeung aci pangan kudu kaayaan beda dina saluran pencernaan jeung kudu kungsi digabungkeun dina tepung sarua, jeung opat jam antara unggal tepung. Food is classified by its chemical requirements for efficient digestion fruits and vegetables are alkali-forming and are good for us, jeung paling protéin jeung starchy pangan nu asam ngabentuk jeung kudu diwatesan.

Pasta tossed jeung saos sayur seger nyaeta has “tepung karbohidrat” Anjeun bisa kasampak maju ka dina New Beverly Hills Diet.

regimen THE

diet ieu prescribes sakabeh pangan lengkep alami, jeung saeutikna 50 per cent ti buah seger anu diijinkeun. Unsur kadaharan-ngagabungkeun tina dahareun hartina protéin kudu didahar di hidangan misah ti karbohidrat. Aturan keur diet sehat antarana ngaleungitkeun pangan olahan jeung disampurnakeun, dahar séréal ngan sakabeh, ngaminimalkeun asupan susu, jeung Ngahindarkeun kombinasi nu pasea. pangan nétral, nu ngawengku sayuran, kacangan, siki, jeung minyak ti pondasi dahareun.

IS IT cageur?

Sedengkeun aya dasar ilmiah pikeun ngaku yen hiji kaayaan asam counteracts state basa cageur awak, diet ieu promotes leungitna beurat ku nurunna asupan anjeun kalori. Dahar leuwih bungbuahan, sayuran, jeung séréal sakabeh, jeung ngawatesan asupan protein mangrupa ide cageur.

SOMERSIZING

Suzanne Somers, panulis rencana diet ieu, incorporates cara pikeun splurge jeung ngarasakeun pangan kana dirina diet kadaharan-ngagabungkeun. Anjeun tiasa dahar leutik dina rencana friendly-kulawarga ieu. No produk urang spceial diwajibkeun tapi anjeun teu kudu meuli buku. rencana téh teu gampang pikeun mulasara.

Kumaha eta ngaklaim digawekeun

Somersizing klaim ka reprogramme métabolisme Anjeun ka kaduruk lemak ku nyadiakeun sumber konstan énergi, jeung hidangan leutik sering jeung buah seger jeung sayuran. rencana ngabela dahar protéin jeung lemak jeung sayuran sarta no karbohidrat sejen tur dahar karbohidrat jeung sayuran sarta no lemak.

Sababaraha programmmes dahar POPULAR

  • jarami Diet.

  • Somersizing.

  • New Beverly Hills Biet.

  • Fit keur Kahirupan.

regimen THE

Somersizing prohibits sadaya inuman alkohol jeung kafein ngandung, gula, madu, beetroot, wortel, tipung bodas, pasta, sangu bodas, jagong amis, pisang, kentang, kentang amis, jeung waluh anu discouraged. olives kacangan, alpuket, ati, coconuts, susu, (lian ti skimmed), tahu, jeung susu kécap ogé diwatesan. Titik utama sababaraha diet pangaturan ukuran jadi inget aya bungbuahan, kudu didahar sorangan atawa dina hiji burih kosong, karbohidrat kudu didahar ngan jeung pangan beunghar karbohidrat lianna jeung protéin jeung lemak bisa didahar babarengan.

IS IT cageur

Ku handap aturan diet ieu, anjeun dipikaresep jadi beurat kalah suksés sabab anjeun motong kaluar gugus dahareun jeung ngurangan asupan kalori Anjeun, jeung latihan, ieu promotes leungitna beurat.

Ngurangan sababaraha pangan olahan anu low di serat jeung SMA di gula, jeung dahar nyatu sayur seger nyaeta pendekatan healthful tapi ngawatesan pangan nu ngandung boh karbohidrat jeung protéin saperti alpukat ngajadikeun moal aya rasa. Urang oge nyaho yén kacang, olives, lemak monounsaturated, nu mantuan nyegah panyakit cardiovascular. pangarang ngaklaim lamun karbohidrat jeung protéin nu didahar babarengan, énzim maranéhanana ngabolaykeun silih kaluar, halting prosés pituduh kompor jeung ngabalukarkeun gain beurat. Kalolobaan pangan jeung karbohidrat dina sagala rupa kombinasi jeung taya alesan percaya yén maranéhanana teu bisa dicerna junun babarengan.

NEW Beverly Hills diet

Dumasar kana panulis diet ieu, nu ngaklaim jadi 35-poé lifstyle dahar rencana tinimbang diet a, konci pikeun kaleungitan beurat pikeun ngaronjatkeun nyerna ku ngagabungkeun protéin, karbohidrat jeung lemak, bener. Anjeun tiasa dahar leutik dina rencana ieu, no produk husus diperlukeun tapi anjeun teu kudu meuli buku. rencana téh teu gampang pikeun ngajaga tina friendly-kulawarga.

CARA IT ngaku digawekeun.

pangarang, Judy Maizel, percaya yén lamun karbohidrat nu didahar jeung protéin, maranehna jadi trapped jeung teu dicerna bener. Manéhna mana asup ka ngaku yen carbohydrated undigested nu stroed salaku lemak. premis nyaeta protiens nyaéta pangan paling hese pikeun nyerna, karbohidrat nu leuwih gampang, jeung bungbuahan nu panggampangna. Lemak teu ngaganggu jeung nyerna protéin eigther atawa karbohidrat, tapi kudu teu bisa didahar jeung buah. Saprak bungbuahan nu dicerna gancang pisan, maranehna kudu didahar sorangan, atawa maranéhanana baris jadi trapped burih Anjeun ku pangan séjén.

regimen The

rencana ngajak begining unggal poé jeung buah. After eating proteins or carbohydrates you should not eat fruit. If you eat carbohydrates after fuits, you may then eat carbohydrates without restriction until you eat proteins. Saterusna 80 per cent naon dahar pikeun sesa kudu protéin ngan. If you want a meal combining carbohydrates and proteins, your other meals that day must comprise carbohydrates only. Fats can combined with proteins or carbohydrates. Most alcoholic drinks are considered carbohydrates should be consumed only wit other carbohydrates. Tapi, anggur dianggap buah sarta kudu digabungkeun ngan jeung bungbuahan séjénna.

Pas keur KAHIRUPAN……

Fit keur hirup diet sejen meunangkeun nu ngagabungkeun dahareun ku cara nu tangtu ngaronjatkeun dicerna sarta ngabalukarkeun leungitna beurat suksés. Anjeun tiasa dahar leutik dina rencana friendly-kulawarga ieu. No produk husus diwajibkeun tapi anjeun teu kudu meuli buku. rencana téh teu gampang pikeun mulasara.

regimen THE

diet ieu advises yén dina isuk-isuk dahar ngan bungbuahan, keur dahar beurang dahar sayuran atah jeung sababaraha sakabeh-sisikian roti atawa sayuran sup, jeung dinner anjeun boga salad jeung sisikian jeung daging. Nu nulis anu ngalawan masak mana mungkin, sabab ngaku eta ngaluarkeun cai ti dahareun destorys énzim alami anak. Lamun diet Anjeun teu kaasup pangan eusi-cai luhur cukup, maranehna nganjurkeun minum cai sulingan, saprak mineral dina cai alam anu disangka meungkeut jeung kolesterol jeung bentuk plaues. Dahar buah anu kacida disarankeun, tapi kudu didahar separtely kungsi langsung di handap ieu mana wae pangan séjén.

Hatur nuhun Ngadatangan.

 

 

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!