Fatal lemak Degeneration | Ati fatal & Eupan Balik fatal jeung Dahar jieunan

asam organik, ngandung karbon, oksigen, hidrogén angin, anu komponén tina lemak jeung minyak. Aya leuwih ti 40 asam lemak kapanggih di alam, maranehna dibédakeun ti nu sejen ku nomer konsisten maranéhanana atom karbon jeung hidrogén, asam lemak nu tangtu teu bisa disintésis ku awak jeung mush ku disadiakeun ku dahareun, zat ieu, sakapeung koléktif tos asam lemak ésénsial, nu linoléat, asam linolenat jeung arakidonat, mastikeun diomongkeun ngan asam linoléat sabenerna penting, sabab awak bisa nyieun dua séjén ti asam linoléat dicandak ti dahareun…..

lemak degeneration

A istilah umum ngajéntrékeun akumulasi lemak dina sél jaringan ruksak ku panyakit,

Ati fatal

A kaayaan nu lemak akumulasi dina sél ati, sabab paling umum ati fatal nyaéta konsumsi kaleuleuwihan alkohol nu, lamun terus pamustunganana ngabalukarkeun Sirosis a. Tapi, lamun nginum tina titik alkohol, gajih Leungitkeun ti ati, ati fatal ogé bisa lumangsung dina pergaulan jeung obesitas, diabetes mellitus, kalaparan jeung di sababaraha kasus gering-kaséhatan kronis.

Febrile

Feverish atawa patali ka muriang, konvulsi Febrile, salaku conto, occur mainly in young children with high main temperatures.

eupan balik

A mékanisme timer ngatur nu ngatur prosés awak tangtu, saperti hormon jeung énzim produksi, lamun misalna, tingkat hormon a teuing luhur, output nu mana wae zat nu ngarangsang sékrési hormon urang téh dipeungpeuk.

awak anjeun: eupan balik mékanisme

mekanisme eupan balik ngatur sékrési hormon dina raraga miara tingkat bener zat dina getih, salaku conto, teundeun di tingkat kalsium dina aliran getih ngarangsang paningkatan dina sékrési hormon parathyroid (PTH) nu tindakan dina sagala rupa penjuru awak pikeun ngangkat tingkat kalsium. Lamun kalsium ngahontal tingkat normal. sékrési PTH nurun.

produksi hormon ( eupan balik négatif) Prosés sabalikna restores kasaimbangan lamun tingkat hormon hiji jadi teuing low, (Tempo kotak luhur sarta ogé sistim éndokrin,

dahar, jieunan

Administrasi gizi lian ti ku sungut biasana ku cara hiji tube dialirkeun irung kana burih atawa peujit leutik. Lamun dahar jieunan jangka panjang anu diantisipasi tube hiji diselapkeun langsung kana burih atawa peujit leutik luhur salila bedah endoscopic. Ieu disebut dahar enteral. Lamun saluran cerna teu fungsi, gizi kudu diwanohkeun langsung kana aliran getih. Ieu tipe dahar katelah gizi parenteral

tube dahar

dahar tube bisa jadi dipikabutuh pikeun jalma nu boga kasusah Heureuy, atawa gangguan cerna, salaku conto, kaayaan balukarna malabsorption, atawa karusuhan mangaruhan sistim saraf atawa ginjal. babies prématur mindeng merlukeun tube dahar lamun nyusu refleksnya maranéhanana anu undeveloped, salaku ngalakukeun penderita gering kritis alatan ngaronjat syarat gizi maranéhanana. campuran kadaharan, atawa olahan gizi, anu dibikeun ngaliwatan tube nu dialirkeun liang irung sabar sarta handap pikeun burih atawa duodenum, Aya dua métode dahar, dahar netes kontinyu, jeung dahar bolus (nu diatur jumlah gizi anu dibikeun dina interval teratur sapopoe). Dina boh métode, laju kiriman dahareun bisa dikawasa ku pompa a.

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE
error: Content is protected !!