Feng Shui | Prinsip Key | Opinion médis | Konsultan praktisi a | Feng Shui

Feng Shui

Latihan di Cina leuwih ti sarébu taun, Feng Shui nyaéta seni Oriental kuno nyusun hirup jeung gawe rohangan pikeun mawa mangpaat jasmani jeung rohani. Diturunkeun tina filsafat sarua akupungtur jeung therapies Cina tradisional séjén, eta nyiar harmonize aliran (énergi kahirupan) dina hiji kamar atawa wangunan pikeun ningkatkeun pidangan kaséhatan, kabungahan, jeung kamakmuran jalma anu hirup atawa digawe aya. Feng Shui geus miboga dampak utama dina perkembangan kota saperti Hong Kong di Inggris Amérika Kalér jeung Australasia

Hartina ditarjamahkeun salaku “angin” jeung “cai” Fend Shui (dibaca” Fung Shui”) ngabogaan akar anak dina kapercayaan Cina kuna nu gaya lingkungan bentukna takdir manusa. Nurutkeun legenda, a pangawasa Cina, fu Hsi, nempo hiji kuya munculna ti Walungan Lo jeung sadar yen nyirian dina cangkang anak dilambangkan prinsip universal. Manéhna dipaké pola ieu pikeun ngabaru dalapan konfigurasi tina gaya energetic, katelah trigrams, nu jadi dasar karya hugely pangaruh tina divination, kuring ching (buku parobahan). Dianggap hiji Oracle ku Fend Masters Shui di pangadilan kaisar, ieu saterusna dipaké di sakuliah Cina minangka pituduh pikeun kaputusan-pembuatan. Feng Shui geus cageur abad sarta dicokot jadi serius di Wétan Jauh nu pausahaan kulon dumasar aya mindeng wajib ngaku eta lamun ngarancang kantor anyar. Eta cara ieu, knowledge of the art is now spreading to the west.

Prinsip Key

Dumasar prinsip sarua jeung pamadegan ubar tradisional Cina, Feng Shui kadangkala disebut salaku “rohangan akupungtur” Dina cara nu sarua nu saimbangna antara Yin jeung Yang dina awak dipercaya ngaruksak kaséhatan, ceuk boga pangaruh négatif dina sagala aspek kahirupan, ti hubungan ka urusan finansial.

landscapes, gedong, kamar komo tops tina tabel nu ceuk boga aliran sorangan Qi atawa kahirupan énergi, jeung Fend Shui nyorong diblokir atawa depleted Qi hiji peta octagonal, dipikanyaho ngabogaan ba-gum, may be superimposed onto the ground plan of a building or room. If one section of the bar gun is missing, atawa masalah parah disusun diharepkeun di wewengkon saluyu tina nyicingan, kahirupan. Konsep Cina tina trigrams jeung (lima unsur) bumi, seuneu, cai, kayu, jeung logam ogé faktor konci dina Fend Shui, gumantung sakola Fend Shui nu milik praktisi nu, unggal unsur bisa patali jeung titik kompas, warna, usum, jeung nomer. Hubungan antara unsur dipaké pikeun assess Feng Shui di imah atawa gaw jeung nyieun kaayaan harmoni. nu nyicingan, kaping lahir mindeng tumut kana akun saprak ieu teuing bisa categorized dumasar kana lima unsur. Some practitioners also use a map of five symbolic animals to analyze a space.

Di Jawa Barat, “clearing rohangan” téhnik bisa digunakeun salian, atawa gaganti Fend Shui. ritual upacara anu dicokot tina Asalna American, Zulu, maori, jeung budaya Bali, ngalibetkeun bel-ringing, dupa, ngaduruk, incantations are crystals, dipaké pikeun cleanse, jeung wangunan beton.

Bukti jeung panalungtikan

No studi geus dilumangsungkeun di Jawa Barat dina Feng Shui, jeung panalungtikan kana therapies patali, saperti akupungtur, geus gagal ngabuktikeun ayana Qi.

Opinion médis

Fend Shui perenahna di luar wates of kaahlian médis Kulon jeung sigana jauh dipiceun tina pendekatan konvensional ka gering jeung perlakuan. Tapi, doctors acknowledge that social and psychological effects of health and disorder may merit some consideration.

Konsultan praktisi a

A Fend Shui consultation usually involves a visit to your home or workplace by a practitioner. Panjang nganjang gumantung kana ukuran wangunan tapi sacara umum 1-2 jam. Salila rintakan, praktisi bakal nanya ngeunaan widang naon waé wewengkon dina kahirupan anjeun atawa bisnis nu ngarasa aya di perlu perhatian, sarta ogé bisa ménta kaping lahir sakabeh te anggota houshold Anjeun atawa anggota konci staf di gaw Anjeun.

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE