Si të Pair laptop me një Bluetooth Mobile Connect

Ju dëshironi që të ndajnë pajisje laptop për një celular Bluetooth lidhur.

Të tilla si Bluetooth është pak si WiFi në që ju lejon të lidheni pajisje të tjerët pa marrë natyrën bashkëngjitni atyre edhe një kabllo.

Së pari ju duhet laptop dhe gjithashtu të lëvizshme.

Shiko këtë pic.

Për të lidhur një pajisje Bluetooth në PC tuaj ju duhet ta çiftoni atë më parë dhe të shkojnë në vendosjen bukuri.

laptop automatike në kërkim një pajisje Bluetooth.

pajisje Bluetooth do të shfaqen pas një pritjeje të shkurtër.

Tani kjo shfaqje tab në ekranin tuaj laptop doni të dërgoni fotografi,të marrë fotografi.

Kur ju klikoni në pajisjen tuaj për të palë atë që ju do të jepet një kod

Unë klikoni dërgoni dosjen kjo shfaqje tab tani këto kërkime të treguar në laptop.

 

Kur ju klikoni në pajisjen tuaj për të palë atë që ju do të jepet një kod…..

Të cilat paraqesin të dërgoni tani klikoni Fjalët tregojnë tuaj të lidheni dhe të ardhshëm këtë skedë.

Atëherë vihet fotografi dhe lloji tjetër klikoni tab tjetër show dërgoni konfirmimit click.

Me lidhja Bluetooth ngritur ju nuk duhet të duhet të palë pajisjet përsëri.

Ju doni të merrni skedar këto shfaqje tab në ekranin tuaj.

Bluetooth juaj kërko të vetme.

Tani ju jeni me sukses.

Faleminderit për vizitën…….

Postuar Nga Mujeer

 

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE