Si për të mbajtur Tona Partneritetet Town Building Clean

Si për të mbajtur qytetin tonë.

Ne jemi muslimanë ne duhet të ndjekim mësimet e Islamit.

Islami na jep ndjenjën e pastërtisë cleanliness.We për këtë arsye duhet të jetë i pastër në veprim dhe mendim.

Profeti ynë i shenjtë (paqja qoftë mbi të) dashur pastërtia, ne duhet të ndihemi krenarë të ndjekur hapat e tij.

i përparuar Vendet e edhe sot njerëzit pluhur shtëpitë e tyre dhe rrethinat e saj themselves.In mbrëmje ujë sasi e vogël në rrugë para shtëpive të tyre.

Këto gjëra mund të jetë një shkak i një epidemie dhe sëmundjeve në qytetin ne nuk duhet të pështyj në katin ajo gjithashtu shkakton disease.If ju grumbull gjobë vënien pista në rrugët që duhet të raportojnë në komunë për të dërguar stafin e tij për largimin e saj ndihet përgjegjësia e saj pastaj ndotja mund të kontrollohet dhe të kontrollohet lehtë.

 

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE