10+ Më Definiatio Familial | Cord False Vocal | famciclovir

famciclovir

Përkufizimi familjare

Kolesteroli familjare Hyper

Ethet familjare mesdhetare

Screening familjare

Planifikimi Familjar

Planifikimi Familjar

Kufizimi i qëllimshëm ose ndarje e lindjeve, strategjitë për planifikimin familjar të përfshijë metoda të ndryshme kontraceptive.

Screening familjare

Shfaqja e një familje në të cilën një anëtar është prekur nga një çrregullim i trashëguar. kërkoni për dëshmi të rritjes së ndjeshmërisë ndaj një çrregullim mund të përfshijnë testimin për një defekt të veçantë gjenit siç është ky rast për fibrozë cistike, e cila do të ndihmojë specialistët përcaktojnë shanset e anëtari të familjes që kanë një fëmijë të prekur.

alternativ , Testet mund të kryhen për të zbuluar një faktor rreziku për çrregullim, për shembull, nëse një person ka një sulm në zemër në një moshë të re, e tij apo të afërmit e saj mund të testohen për hiperglicemi. Nivelet e larta të yndyrës në gjak. kusht që rrit rrezikun e sëmundjeve të arteries koronare…..

Ethet familjare mesdhetare

Një kusht i trashëguar që ndikon caktuar Sephardi hebre, familje armene dhe arabe. Shkaku i etheve familjare Mesdheut është i panjohur…..

SIMPTOMAT.

Simptomat zakonisht fillojnë në mes të moshës pesë dhe 15 vjet, dhe përfshijnë episode të përsëritura të etheve, dhimbje barku dhe gjoksi dhe artritit. Red swellings lëkurës nganjëherë ndodhin dhe personat e prekur mund të vuajnë nga probleme psikiatrike. Sulmet zakonisht zgjasin nga 24 te 48 orë, por mund të jetë më e gjatë. Midis sulmeve, nuk janë zakonisht ka simptoma.

Edhe pse nuk ka trajtim të veçantë për temperaturë familjare Mesdheut, ata të njohur të vuajnë nga gjendje mund të zvogëlojë incidencën e sulmeve duke marrë Cochineal një droge që është përdorur zakonisht për të trajtuar përdhes. Vdekja eventualisht mund të ndodhë acidosis Promo i cili është një komplikacion të gjendjes..

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE