Shopify Crowdfunding Manager App

Shopify Crowdfunding Manager App: Jump-Start of Your eCommerce Business However, ju do të duhet të dini intricacies e mënyrat për të marrë fonde dhe njohin mjetet e duhura të menaxhimit. Kjo është pikërisht ajo që ne do të diskutuar në artikullin. Si për të marrë paratë nga crowdfunding në Shopify dhe çfarë app ka provuar të jetë një menaxher i besueshëm para-shitjes. Kështu që, le të fillojë udhëtimin! Shopify Crowdfunding Needs Good App Most widely, fundraisers in eCommerce accept payments for the future delivery of the product Lexo më shumë [...]

Shopify Unlimited Upsell për Produkte App: Fitorja në betejat upselling

Në ekonominë e sotme moderne me konkurrencën e saj pamëshirshëm, kjo nuk është e mjaftueshme për të vetëm të shitur klientëve atë që ata erdhën për. Bizneset më të suksesshme të ketë sukses, sepse ata kanë mësuar për të krijuar kërkesën për prodhimet e tyre në vend të vetëm të kënaqur kërkesën ekzistuese që është tashmë në treg. Si mund të krijoni kërkesën për prodhimet e tuaja? Përgjigja është në titull: nga upselling. Parimi kryesor i upselling është një ndikim psikologjik mbi konsumatorët që ndryshojnë sjelljen e tyre të konsumit. Lexo më shumë [...]

Facebook and Instagram Video APK File

Video Downloader for Facebook and Instagram allows you to browse your Facebook or Instagram and select the video you want to download from Facebook or from Instagram and save them to your device so you can watch and share them later with your friends.   Si ta perdoresh: Click on the "Fb" ose "Insta" Browser tab. Login and browse to the video you want to download. Play the video you want to download. Click "Shkarko" to download video or "Shikojnë" to see the video.   Important Lexo më shumë [...]

Keepvid Android APK File

KeepVid Lite is a free video downloader app, and it allows you to download videos from Facebook, Vimeo, Instagram, VK, Cicëroj, Vine and other social media.   How to download facebook and Instagram videos Step 1: Login in Facebook and Instagram on KeepVid first; Step 2: Browser the video you want to download; Step 3: Hit download button on the top right corner of the video to download it. Fast Downloading Speed With the built-in turbo downloading engine, KeepVid Android Lexo më shumë [...]

6+ Best Photo Editor APK File (You Should’t Miss)

Download Requirements for Policies. Is That you wanna know? Nëse po, of course, you may get I also wanna share with all of you before you take our policies and following must. Play Store is not giving any permission to install each any application from your website. You must install from Play Store and enjoy. në ditët tona, It’s very helpful for Pakistani people. A government should block such App in play store… Lexo më shumë [...]

më i lartë 5+ Best USA VPN (Ju nuk duhet të humbas)

Download Requirements for Policies. Is That you wanna know? Nëse po, of course, you may get I also wanna share with all of you before you take our policies and following must. Play Store is not giving any permission to install each any application from your website. You must install from Play Store and enjoy. në ditët tona, It’s very helpful for Pakistani people. A government should block such App in play store… Lexo më shumë [...]