TOP 10 ALTERNATIVAT i menaxherit Internet Download (IDM) (ANDROID)

Tani ju mund të shkarkoni videot me shpejtësi më të shpejtë shkarkimit me ndihmën e ri IDM Video shkarko menaxher. IDM Downloader IDM Features Support for HTTP basic authentication for web pages Simple and clean user interface Address bar auto suggestion from history Supports Java Scripts Support HTML 5 web pages and videos Integrated Google Search IDM Downloader IDM Video Download Manager Now you can download the videos with the fastest downloading Lexo më shumë [...]

KineMaster - Pro Video Editor Latest 4.2.0.9810.GP Version për Android

Download KineMaster – Pro Video Editor Latest Version 4.2.0.9810.GP for Android In Video Players & Editors by Developer NexStreaming Corp. (4.377536296844482/5 average rating on Google Play by 551894 users) Last Updated: gusht 29, 2017 You are downloading KineMaster – Pro Video Editor 4.2.0.9810.GP APK file for Android smartphones/tablets which requires Android 4.1, 4.1.1. KineMaster – Pro Video Editor is one of the best free Video Players & Editors, you Lexo më shumë [...]

20+ Më të mirë Apps Shopify rishikuar Pak

Duke qenë një platformë eCommerce, Shopify gjithashtu përmban shumë mjete të menaxhimit të biznesit. Apps më të mirë Shopify fuqizimin e zgjidhjeve tuaja dixhitale me nivelin e ardhshëm të funksionalitetit. Top Shopify apps The functionality of any web store can easily be extended with the help of 1 apo edhe më shumë Apps Shopify. Por kjo është e njohur, që Shopify është një platformë globale e-Commerce me më shumë se 1000 Apps në të. Secili prej aplikacioneve ka funksionalitetin e vet dhe qëllimin, but all of them are directed at improvement of the customer’s Lexo më shumë [...]

DOWNLOAD HTC USB DRIVER 32-bit / 64-bit për Windows 7,8,8.1, DHE 10

Different mobile phones have their unique USB drivers they are compatible with. Without these USB drivers you can’t connect your mobile with your P.C that is why it is expedient to install USB drivers for mobile device in PC if you want to create a connection. In this particular article, I will show you a very easy and straightforward way to share HTC USB driver for windows users regardless if thry are on 32-bit, 64-bit windows. DOWNLOAD AND INSTALL HTC USB DRIVER 32-BIT /64-BIT Lexo më shumë [...]

Avast Antivirus i parë 17.7.2314 Shkarko Për PC

Avast Antivirus i parë 17.7.2314 Avast Premier Antivirus is a full PC protection suite. The application has numerous features and multi-function security tools to protect your PC. It has a modern, friendly and intuitive user interface, is very easy to use and it is very powerful. Avast are constantly updating their database of virus definitions, meaning your computer will be protected against the latest spyware, viruses and potentially hazardous websites. The application has a large and active Lexo më shumë [...]

BEST Nokia PC Suite Shkarkim për Windows (32/64 BIT)

Duke marrë parasysh një shumë probleme USB shofer, Nokia suite PC kur është e instaluar mund të përdoret për të rregulluar problemet shofer USB. Në qoftë se ju përdorni Nokia smartphone, atëherë ju duhet të konsideroni veten shumë me fat që të ketë këtë version të ri të lirë suite PC për PC tuaj të Windows OS running. Kjo suitë PC Nokia mund të ju mundësojë për të lidhur telefonin tuaj Nokia shumë lehtë për PC. Është lehtë zbulon modelin e smartphone tuaj Nokia dhe instalon shoferin pajtueshme USB. After which you’ll enjoy syncing your mobile data in PC and transfer Lexo më shumë [...]