Cilat janë të ndryshme në bloger vs WordPress

Shumica e përdoruesve të rinj u pyetën se çfarë dallimi në mes bloger dhe WordPress dhe e cila është më e mirë. Duke filluar një blog mund të kohë dhe detyrë e madhe për fillestar. Së pari ju duhet plotësisht të zbulojnë platformë të zgjedhur. SEO do të presë. Ne të gjithë e di se ka 2 shumica e platformat e përdorur për blogs text rënda bazuar. Të dyja ofron dizajn të ndryshme dhe karakteristika të tjera. Ka fillestar mund të mbërthyer me të vërtetë. Çfarë duhet të zgjedh? E cila është më e mirë? Në këtë rast ne kemi vendosur për të ju ndihmojë të zgjidhni opsionin më të mirë për ju. Let's Lexo më shumë [...]

How To Sell A Video Course On Udemy | What is Udemy.com?

Udemy is an online learning marketplace. It has a huge collection of courses in everything from programming to yoga to photography and much more. You can create a course in the text, audio, and video formats. Every course is available on demand and students can learn at their own pace, on their own time and on any device. Suitable For? People who like to teach, explain and solve problems. Skills Required In-depth knowledge of any domain of your choice. Ability to express Lexo më shumë [...]

How to Sell A Websites On Flippa | What is Flippa

Flippa is an online marketplace for selling and buying websites. Suitable For People who like to develop websites. Skills Required In-depth knowledge of WordPress platform and website creation. Time Required For Creating A Website - Depends on the expertise of the developer in website creation. Tips And Tricks Choose a topic you are passionate about. You need to be passionate about the subject your website focuses on. If you launch a website about something that you don’t care about, Lexo më shumë [...]

Professional WordPress Theme Development Course Download

Professional WordPress Top Most Popular WordPress platform to providing the basic website improvement by ourselves, may be interested in using this platform on wikiwon, you should take your website, hope WordPress Platform you will be liked will create a theme for yourself, Two important things there are, WordPress Official for you? When you able to create a new website on WordPress Platform that important thing may be very carefully for? In this post share you the WordPress Theme Development Lexo më shumë [...]

HOW TO STREAM VIDEO ON YOUTUBE CHANNEL???

I'm Glad to write an article for this topic, HOW TO STREAM VIDEO ON YOUTUBE CHANNEL??? Try to the following will show the best result by my codes. HOW TO STREAM VIDEO ON YOUTUBE CHANNEL??? Popular services include: YouNow Bambuser Livestream Google+ Hangouts On Air I can use these services How to Create an account??? You may go to signup... In which quality you are liking? Following the code. <!DOCTYPE html> <html> <body> <object Lexo më shumë [...]

How to Get Free 100k Facebook Page Likes

AddMeFast There are many well-trusted sites available over the internet for this purpose (as mentioned in the previous article). Take AddMeFast as an example. AddMeFast is the promotional website which can help you get thousands 100k of likes. AddMeFast is a network that will help you grow your social presence. This is very cool. Are the facebook page links real? How can i get by myself to track a facebook page more likes on my new page, Is the links are working good? I'm glad to write an Lexo më shumë [...]