WPA WPS Tester Premium v3.2.4 MOD Free Download

WPA WPS Tester Premium v3.2.4 MOD Get for free on my website, share to you. that's software was very helpful to me, and I'm feeling better. then share to you. këtu, you can Download WPA WPS Tester Premium v3.2.4 MOD Free of cost from here. This is a Wpa Wps Tester Premium v3.2.4 MOD APK for Android Devices. We provider’s you this app after the success of “Wifi WPA WPA tester” that comes with Premium version. Try this app your wireless network is secure or not its works perfect. In this Read more [...]

Ndërveprimi i Rrezatimet bërthamore me çështje

Në kapitullin e mëparshëm kemi diskutuar radioaktivitetin natyror ku a dhe b grimcat dhe y-rrezet janë emetuar nga bërthama shpërbëra e një atom. Në Fission dhe bashkim reagimet bërthamore neutronet dhe grimcat e tjera së bashku me rrezatimit të caktuara janë emetuar nga bërthama. Për më tepër ndërveprim i grimcave të larta të energjisë * natyrore ose artificiale * me çështje të prodhojnë bërthamore të caktuar ose reagimet atomike me emetimin e grimcave si protonet,Ligji i Përtërirë,neutrons and ionizing radiations Read more [...]

Instrumente elektrike Matja dhe llojet e saj elektrike

PREZANTIMI :- për zbulimin ose matjen e elektrike diferencës aktuale të mundshëm, dhe rezistenca e sigurt instrumente janë hartuar viz të galvanometër për zbulimin e rrymave të vogla apo matjet e rrymave të vogla të rendit të Amper mikro apo milionerë voltmetër e fuqizoj për matjet e ndryshim të mundshëm (ose tensionit) between two points of a cur-cit or the emf of a source the ammeter for the measurements of large currents the Wheatstone bridge the meter Read more [...]

Petroleum Engineering dhe,s përkufizim dhe futja

Petroleum dhe,s definition and introduction... petra Latin = shkëmb,oleum = naftës do të thotë vaj çorap. Ajo është gjetur zakonisht nën sipërfaqen e earth.it është likuid trashë dhe përzierje e alkane,alkalen,cycloalkane,hidrokarburet aromatike dhe disa komponimeve inorganike, pra, ajo është quajtur naftës së papërpunuar. naftës së papërpunuar është shpuar nga toka dhe i çoi në rafineritë e naftës me anë të kamion-cisternë të naftës dhe tubacioneve. Ajo është aleat pjesë distiluar. Gasoline ose nafte është një përzierje e heksane(C6H14).since the demand of Read more [...]

seri homologe dhe karakteristikat e serisë homologe

Homologous series and characteristics of homologous series Definition; Seri e komponimeve organike të cilat kanë të njëjtin grup funksional, tipar të ngjashme strukturore por ndryshojnë nga njëri-tjetri nga numri integer nga CH2(grup metilen) quhet "seri homologe". Numri i serisë homologe ndryshon me masë molekulare 14. Karakteristikat e serisë homologe: 1. Të gjithë numrat e serisë homologe të ketë struktura të ngjashme. 2. Physical properties of homologous series change progressively more than Read more [...]

Polifonik Manu | Merious Part | Unit Molekula |polimerizim

Polifonik manu,Pjesa merious ose njësi ose molekule,polimerizim lidhja e shumë molekulave. Procesi në të cilin komponimet organike që përmbajnë lidhje dyfishe ose obligacione treshe nënshtrohen reaksion kimik në mënyrë të tillë që numri i madh i vogël molekula bashkohen së bashku për të formuar molekula shumë të mëdha molekula të vogla të shtuar bashku janë quajtur monomers dhe ato prodhojnë molekula të mëdha quhen polimere dhe këtë tërësi fenomeni është i njohur si "polimerizim". Llojet e polimerizim: Ka dy lloje të polimerizim. 1.addition Read more [...]

Si të Pair laptop me një Bluetooth Mobile Connect

Ju dëshironi që të ndajnë pajisje laptop për një celular Bluetooth lidhur. Të tilla si Bluetooth është pak si WiFi në që ju lejon të lidheni pajisje të tjerët pa marrë natyrën bashkëngjitni atyre edhe një kabllo. Së pari ju duhet laptop dhe gjithashtu të lëvizshme. Shiko këtë pic. Për të lidhur një pajisje Bluetooth në PC tuaj ju duhet ta çiftoni atë më parë dhe të shkojnë në vendosjen bukuri. laptop automatike në kërkim një pajisje Bluetooth. pajisje Bluetooth do të shfaqen pas një pritjeje të shkurtër. Now this tab show in your laptop Read more [...]

Si të lidhni internetin në kompjuter dhe laptop larta këshilla të mira

Si për të lidhur në internet në kompjuter dhe laptop. Së pari ju duhet kompjuter dhe ju doni të tregojnë në internet wifi dhe të lidheni në internet wifi. I saj të jetë e mundur përdorimin e kompjuterit të parë wifi internet një USB të vënë në kompjuterin tuaj, atëherë tregojnë tuaj të internetit WIFI kompjuter. I plotë mësojmë se si të lidheni në internet në kompjuter dhe laptop. Tani ju doni laptop tuaj Përdorimi WIFI internet. Laptop kanë putted tashmë USB në sistem. First ikonë click desktop në anën e kohës. You click to connect and put Read more [...]