Historical

më i lartë 5 Largest Cities in India

Introduce: India is one of the largest cities in the world with a population of 1,173,108,018 (korrik 2010 estimate). Formally it is called as Republic of India and occupies most of the Indian subcontinent in the southern portion of Asia. India is one of the largest democratic country along with China, and of the most fastest growing countries. But is still ...

Read More »

Evropa dhe lufta e tretë botërore (1953-1968) | Erupean

Europe and the third world war 1953_1968 By 1953 forcat e nacionalizmit, e cila kishte përshpejtuar zhdukjen e perandorive të mëdha europiane në Azi, janë përhapur në pjesë të tjera të botës pazhvilluar. Revolucioni në Egjipt ishte prelud për nxitje të një forme më militante dhe më revolucionare të nacionalizmit në të gjithë vendet arabe. In Africa ...

Read More »

Top Më Populloret American Writer Të vjetrat më të mirë | Poezi | Dëgjimi më të mirë

Thomas Stearns Eliot, Marrë edukimin më të mirë të çdo shkrimtar i madh amerikan i brezit të tij në Kolegjin e Harvardit, Sorbona dhe Universitetit të Oksfordit, Ai studioi Sanskrit dhe filozofinë orientale e cila ndikuar poetry.Like e tij shoku i tij poetin Ezra Pound ai shkoi në Angli në fillim dhe u bë një figurë e tmerrshëm në botën letrare ka. One of the most respected poets ...

Read More »

The New amerikanët Njih Të Rejat amerikanët

në tetor 11 pasur privilegjin e të folurit në ceremoninë e natyralizimit për 125 qytetarë të rinj, Të mbajtur në Gjykatën e Qarkut të Shteteve të Bashkuara për District of Columbia, një shëtitje të shkurtër nga Kapitol. Ceremonia u kryesuar nga gjyqtari i nderuar Tanya Chukka, veten një qytetar i natyralizuar me origjinë nga Xhamajka. Ajo tërhoqi një shquar nga Kazakistani në Kenia, ...

Read More »

Dita e zgjedhjeve Demokracia në Veprim

balona të ndritshme bob mbi një det të shenjave ylberit-colored si altoparlantëve gjëmim muzikë dhe njoftimet dhe njerëzit në kapele dhe këmisha emblazoned me slogane dorëzojnë nga pilotët stickers dhe butonat. Dita e zgjedhjeve në Shtetet e Bashkuara shpesh arrin veshur si një karnaval,gati për të tërhequr vëmendjen dhe për të nxeh interesin e votuesve. The day begins early on the Tuesday after the first Monday ...

Read More »

Si amerikanët Në Pakistan mund të votojnë në 2016 zgjedhje

Në mesin e shumë lirive të qytetarëve të gëzojnë është e drejta për të votuar nga kudo që janë, Jeta mund të ju merr shumë vende, Dhe ju mund të votojnë nga të gjithë ata. Voting is a citizens's most fundamental right during his election year U.S citizens living away from their voting residence can easily vote by absentee ballot with resources from the federal ...

Read More »