10+ Më Populloret Premium WordPress Plugin nga 2017 Për Pa pagesë Shkarko

1,Grid Essential plugin

Ky Plugin lidhur dyqanin tuaj te internetit.

Nëse ju doni të dyqan për faqen,krijojë website të ri dhe të shkarkoni këtë shtojcë. shtresat wp, WPML, WooCommerce 2.6.x, WooCommerce 2.5, WooCommerce 2.4.x, WooCommerce 2.3.x, WooCommerce 2.2.x, WooCommerce 2.1.x, Visual Composer 4.12.x, Visual Composer 4.11.x, Visual Composer 4.10.x, Visual Composer 4.9.x, Visual Composer 4.8.x, Visual Composer 4.7.x, Gurthemeli, 3.x bootstrap, 2.3.x bootstrap, bootstrap 2.2.2, bootstrap 2.2.1, bootstrap 2.1.1, bootstrap 2.1.0, bootstrap 2.0.4, bootstrap 2.0.3, bootstrap 2.0.2, bootstrap 2.0.1, bootstrap 2.0

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

2,Slider Revolution Plugin përgjegjshëm

Ky Plugin lidhur me temën tuaj te internetit,

Tani shih pic plugin.

Plugin është rregulloje faqen tuaj te internetit të shihni këtë.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

Faqet Post: më i lartë 20 Shumica Temat Popular Premium e 2017 Colorlib For Pa pagesë Shkarko

3,Real3D FlipBook Plugin

Ky plugin lidhur me libra.

Nëse ju doni këtë shtojcë në faqen tuaj tani dhe të vënë shkarko.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

4, Chimpy – MailChimp Plugin

The Last MailChimp Plugin You Ever nevojitet

Ky plugin është faqen tuaj te internetit vënë butonin regjistroheni në qoftë se ju dëshironi që njerëzit e tjerë të hyrjes faqen tuaj te internetit dhe anëtar për të ju pëlqen të shkarkoni tani dhe gjithashtu të vënë faqen tuaj te internetit.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

5, Testimonials Showcase – plugin

Kjo punë plugin në llojin tuaj të internetit për njerëz të tjerë si shkrimin tuaj dhe të vënë komente.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

6,Progresi Harta Plugin

Ky plugin punon llojin tuaj të internetit për të vënë vendndodhjen tuaj në faqen tuaj te internetit.

Nëse ju doni tregojnë vendndodhjen tuaj në google dhe njerëzit të shohin vendndodhjen shkarko tuaj plugin tij.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

7, Fancy Gallery – plugin

Nëse ju doni gallery juaj është për të shpëtuar dhe pics jetës ruani si shtojcë e tij.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

8,Thumbnail Gallery ( plugin)

Ky plugin ndryshojë jetojnë foton tuaj dhe për t'ju shpëtuar jetën pics kohë.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

9,mirëmbajtja PRO – plugin

Ky plugin është faqja juaj po vjen së shpejti të tregojnë.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

10, Ultimate Membership Pro Plugin

Ky plugin është faqen tuaj të vijnë për anëtar në qoftë se ju dëshironi që njerëzit e tjerë regjistrohen faqen tuaj te internetit dhe hyrje të përditshme

si kjo dhe shkarko tani.

Shkarko këtë plugin dhe të vënë tuaj plugin website add.
plugin juaj është aktive tani të shkojnë në vendosjen në plugin gjitha cilësim është shpëtuar.
Nëse ju doni punën tuaj plugin për si,shkojnë në mjedis dhe të vënë vendosjen vërtetë.
Nëse ju nuk e kuptoni se si për vendosjen në mënyrë kontaktoni me mua dhe gjithashtu komenton.
Demo jetojnë
Shkarko Pa pagesë për.

Faleminderit për vizitën unë do të doja që ju vijnë faqen time.

Thanks You So Much.

 

You May Also Like

About the Author: mujeer

WikiWon.com is a blog which aims to provide quality guidance to Bloggers, Webmasters, and Web Developers. It covers Free Web Development Resources, WordPress Tutorials, WordPress Plugins, WordPress How-to Guides, WordPress Page Speed Optimization, WordPress SEO, Android Tutorials, Android Applications and Much More. Within 6 months is about to hit 8000+ subscribers and still counting.

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE