Rreth meje


hi Miqtë, Unë jam Mujeer Ahmed Nga qytetin amerikan Qoater të Pakistanit “Hyderabad” I am 17 Years Old. I'mm punës Online dhe unë kam filluar punën në 2015. Unë kam disa të lartë aftësitë më të mira Like, SEO, SEO lokale, Blogger HTML Full, WordPress, HTML5, CSS3 edhe me shume, Unë jam gjithashtu duke punuar në YouTube, Fiverr, envato,freelancer,etj. Unë kam një ekip të plotë për projektet veprat e mia.

Unë kam një njohuri të madhe në këto të gjitha shërbimet, Nëse keni interes në të gjitha aftësitë e mia unë mund të ju japin punë të mirë për ata që shërbimi ju mund të punësojë mua në fiverr, të tjerë të drejtpërdrejtë më kontaktoni në qoftë se ju doni ose një tjetër rrugë.