Politika e privatësisë

Ju duhet të ndiqni rregullat tona privatësisë:

  1. A nuk Spamming
  2. Nëse ndonjë mjet nuk është duke punuar, atëherë ju lutem kontaktoni me mua dhe më tregoni për problemin tuaj se cili lloj i ndihmuar.
  3. Nëse ndonjë lidhje është e thyer,nuk funksionon kontaktoni me mua dhe unë do të bëj që të sakta në 24 orë
  4. Nëse ndonjë lidhje pa nuk nuk punon, ju lutem, nëse ndonjë problem show në web faqen time më kontaktojnë unë do të bëjë atë
  5. Nëse keni nevojë për ndonjë tjetër mjet,plugins,themes,më shumë artikuj të kontaktoni me mua unë do të shtojë mjet, me të gjitha kërkesat në 24 orë në qoftë se ajo do të jetë e mundur vetëm që mesazhi më.

Ju mund të më kontaktoni nëpërmjet faqen time. Me kontakto

Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE