Month: January 2017

10+ Më Populloret Premium WordPress Plugin nga 2017 Për Pa pagesë Shkarko

1,Essential Grid Plugin This Plugin related your website shop. Nëse ju doni të dyqan për faqen,krijojë website të ri dhe të shkarkoni këtë shtojcë. shtresat wp, WPML, WooCommerce 2.6.x, WooCommerce 2.5, WooCommerce 2.4.x, WooCommerce 2.3.x, WooCommerce 2.2.x, WooCommerce 2.1.x, Visual Composer

Read More »

më i lartë 20 Shumica Tema Popular Premium WordPress e 2017 Colorlib For Pa pagesë Shkarko

1.Camille – personal & Magazine WordPress Responsive Clean Blog Theme This theme is very high and New theme in the market now i wish all people’s first try. First you download theme and put your WordPress add theme

Read More »

Ndërveprimi i Rrezatimet bërthamore me çështje

Në kapitullin e mëparshëm kemi diskutuar radioaktivitetin natyror ku a dhe b grimcat dhe y-rrezet janë emetuar nga bërthama shpërbëra e një atom. In nuclear fission and fusion reactions neutrons and other particles together with

Read More »

Instrumente elektrike Matja dhe llojet e saj elektrike

PREZANTIMI :- për zbulimin ose matjen e elektrike diferencës aktuale të mundshëm, and resistance certain instruments have been devised viz the galvanometer for the detection of small currents or measurements of small currents of the order of micro

Read More »

Si për të mbajtur Tona Partneritetet Town Building Clean

Si për të mbajtur qytetin tonë. Ne jemi muslimanë ne duhet të ndjekim mësimet e Islamit. Islami na jep ndjenjën e pastërtisë cleanliness.We për këtë arsye duhet të jetë i pastër në veprim dhe mendim. Profeti ynë i shenjtë (paqja qoftë mbi të)…

Read More »

Petroleum Engineering dhe,s përkufizim dhe futja

Petroleum dhe,s përkufizim dhe futja… petra Latin = shkëmb,oleum = naftës do të thotë vaj çorap. Ajo është gjetur zakonisht nën sipërfaqen e earth.it është likuid trashë dhe përzierje e alkane,alkalen,cycloalkane,aromatic hydrocarbons and some inorganic compounds therefore it is called crude

Read More »

seri homologe dhe karakteristikat e serisë homologe

Homologous series and characteristics of homologous series Definition; Seri e komponimeve organike të cilat kanë të njëjtin grup funksional, tipar të ngjashme strukturore por ndryshojnë nga njëri-tjetri nga numri integer nga CH2(grup metilen) quhet “seri homologe”. The number of

Read More »

Farmaceutikë dhe Farmaceutikë llojet e saj

farmakologji! Pharmakon = droga, Gnosy=knowledge The subject deals with biological,biokimike,karakteristika terapeutike dhe ekonomike të drogës natyrore dhe përbërësit e tyre kimike. OR Pharmacognosy is the study of organized and unorganized druds.it, të gjitha në lidhje me marrjen e njohurive të drogës papërpunuar si xhenxhefil,gartic,portokalli e.t.c…

Read More »
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE