50+ СУПЕР Неверојатни батерија Saver Андроид апликации

Како што сите знаеме дека Андроид е највозбудливото OS(Операционен систем) за мобилни телефони и таблети. Има многу корисници кои имаат точно Андроид телефон или таблет во светот. So you all know this annoying time when your phone battery gets low. Да троши батеријата е најновата и всушност најголемиот паметен телефон проблем сега. And we all don't like it. Sometimes we need to charge our phones 2 - 3 пати во еден ден или повеќе, ако ние играње игри што сакаме. You still got the basic battery saving functions Прочитај повеќе [...]

Преземете и инсталирате пораки Бустер стан во компјутер (WINDOWS 7,8/10 или Mac)

MESSAGING BOOSTER APP IN PC You just feel tired to handling multiple messaging apps and you need to pause your game to reply someone than you need messaging booster. Со андроид пораки засилувач стан лесно можете да се фокусираат на она што ти го прават бидејќи тоа навистина помага да одговорите од екранот без исклучување или паузирате играта. Можете да бидете попродуктивни со пораки засилувач стан причина што навистина може да се фокусира на она што го правите и одговор од истиот екран. најдов 10 most popular messaging Прочитај повеќе [...]

50+ Најдобрите Андроид апликации кои ќе ви помогнат за осигурување од автомобилска

Android apps for automobile insurance why need them. Why would install any app like this? Most of people now try search and install good automobile insurance app for android phone or tablet. They try to save more time, and money. Everyone plans their next days. Automobile always helps people to get from one place to another, but there is still no guarantee that accident never happens. It can occurs at any time, so it's better to have auto insurance than wasting money for repair and another stuffs. Прочитај повеќе [...]

100+ БЕСТ снег паѓа и Божиќ Андроид апликации 2017

Еј, време на Божиќ ќе дојде наскоро. Тоа е време да се украсуваат вашиот улици, дома паметни телефони, па дури и со користење на различни Божиќ и снегот паѓа апликации. In this article we're show you the 100+ Најдобра Божиќ и снег паѓа апликации кои ќе ви помогнат да направите вашиот телефонски сјај, со овие прекрасни апликации може лесно да се украсуваат вашиот таблет или паметен телефон со убав позадина, се создаде Божиќ картички и преземање музика, додадете различни ефект на екранот на Вашиот уред. Now we try to inspire you when you Прочитај повеќе [...]

ВРВ 10 Алтернативи на Интернет Превземи менаџер (IDM) (ANDROID)

Now you can download the videos with the fastest downloading speed with the help of new IDM video download manager. IDM Downloader IDM Features Support for HTTP basic authentication for web pages Simple and clean user interface Address bar auto suggestion from history Supports Java Scripts Support HTML 5 web pages and videos Integrated Google Search IDM Downloader IDM Video Download Manager Now you can download the videos with the fastest downloading Прочитај повеќе [...]

KineMaster - Про Video Editor Скорешни верзија 4.2.0.9810.GP за Android

Download KineMaster – Pro Video Editor Latest Version 4.2.0.9810.GP for Android In Video Players & Уредници од страна на инвеститорот NexStreaming Corp. (4.377536296844482/5 Просечната оценка на Google Play од страна на 551894 корисници) Последно освежено: август 29, 2017 You are downloading KineMaster – Pro Video Editor 4.2.0.9810.GP APK file for Android smartphones/tablets which requires Android 4.1, 4.1.1. KineMaster – Pro Video Editor is one of the best free Video Players & уредници, you Прочитај повеќе [...]