Како да го спарите вашиот лаптоп со Bluetooth Mobile Connect


Вие сакате да ги споделувате лаптоп уред со Bluetooth мобилен поврзување.

Како што се Bluetooth-от е малку како WiFi во кои ви дозволуваат да се поврзете уреди други без да се закачите на природата нив, исто така, кабловска.

Прво треба лаптоп и мобилен.

Видете ја оваа слика.

За да се поврзете со Bluetooth уредот со вашиот компјутер треба да го спарите прв и да си одат за поставување шарм.

Вашиот лаптоп автоматско пребарување на Bluetooth уред.

Bluetooth уреди ќе се покажат по кратко чекање.

Сега ова јазиче шоу во вашиот лаптоп екран сакате испратите датотека,добиете датотека.

Кога ќе кликнете на вашиот уред за да го спарите ќе ви биде дадена шифра

Кликнувам испратите датотека ова јазиче шоу сега овие пребарувања се покаже во вашиот лаптоп.

 

Кога ќе кликнете на вашиот уред за да го спарите ќе ви биде дадена шифра…..

Која датотека испрати сега кликнете на вашиот претрес се поврзете и следната шоу ова јазиче.

Потоа го ставаат следниот тип клик следното јазиче шоу испрати Потврди Кликнете на датотека и.

Со Bluetooth конекција постави не треба да треба да ги спарите уредите повторно.

Сакате да добиете датотека овие табот шоу во вашиот екран.

Вашиот Bluetooth пребарување на еден.

Сега сте успешно.

Ви благодариме за посетата…….

Испратено од Mujeer

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *