Carane njaluk Google Webmaster Tool Sijine ing Yoast SEO Langkah Langkah


Hello Guys! Mugi sampeyan nggoleki.

Apa Tool Webmaster

Google Console Search (sadurunge Google webmaster Tools) iku ora-daya layanan web by Google webmasters.webmaster alat ngidini show website ing indeks Google. Yen sampeyan pengin nuduhake situs google kaca pisanan tindakake keywords fokus dhuwur.

Topic kita.

Dina iki aku ngene carane t njaluk alat webmaster sijine ing SEO Yoast. Sawijining masalah banget dhuwur nuduhake wong wong kang nanging mikir arang-arang carane sawijining ngatasi nanging i nelusuri ing google lan ngatasi gampang banget. Yen sampeyan mikir carane sampeyan bisa nindakake iku. Pisanan Sampeyan Nggawe WordPress hosting tuku lan sijine domain ing, Saiki website wis rampung yen sampeyan mikir carane sijine seo Yoast ing situs iki, aja padha sumelang duwe solusi. menyang nambah plugin lan nelusuri SEO Yoast nuduhake asil nduwur ing sisih search mudhun. Klik kanggo nginstal, mung sawetara menit nunggu, nuduhake kanggo ACTIVE BUTTON saiki klik. tombol aktif lan nuduhake kaca anyar ing situs web panjenengan. Yen sampeyan Mikir carane sijine aja padha sumelang alat google webmaster search tab anyar lan klik saiki. Sijine gmail karo uga sandi, Tampilake siji tab. Tampilake siji Tambah Property, Sijine website ing situs tambahan, Tampilake siji tab anyar, Yen sampeyan mikir carane sawijining ngatasi, langkah banget gampang Tampilake klik kanggo menehi tag cara klik kanggo meta tag, nyalin kode lan sijine alat webmaster Yoast yen sampeyan duwe google alat webmaster sijine mung ing google webmaster ing kode iki sampeyan situs, lan nyimpen kaca situs. Yen sampeyan nggenti sawetara liyane owah-owahan conto ngatur, kudu uga nyimpen tab iki. Saiki klik kanggo alat webmaster verifikasi lan klik terus.

  • Arang-arang carane sawijining ngatasi nanging i nelusuri ing google lan ngatasi gampang banget. Yen sampeyan mikir carane sampeyan bisa nindakake iku.
  • First Create WordPress hosting buy and put the domain, Saiki website wis rampung
  • Menyang nambah plugin lan nelusuri SEO Yoast nuduhake asil nduwur ing sisih search mudhun.
  • Klik kanggo nginstal, mung sawetara menit nunggu, nuduhake kanggo ACTIVE BUTTON saiki klik.
  • tombol aktif lan nuduhake kaca anyar ing situs web panjenengan.
  • New search tab alat google webmaster.
  • Sijine gmail karo uga sandi.
  • Tambah Property.
  • Sijine website ing situs tambahan.
  • Klik kanggo tag cara klik kanggo meta tag.
  • Nyalin kode.
  • Sijine alat webmaster Yoast.
  • google webmaster ing kode sampeyan situs iki.
  • Simpen kaca situs.
  • Saiki klik kanggo alat webmaster verifikasi.
  • Klik kanggo terus.
  • Sijine Sitemap The.
  • Sawetara dina google nampa request lan nuduhake website ing alat webmaster google.

Sawijining gampang banget langkah, Mugi sampeyan ngerti.

Thanks kanggo ngunjungi.

Mugi sampeyan kaya artikel iki, yen durung nggawe manawa sampeyan menehi munggah jempol lan komentar apik mudhun.

12 Responses

  1. vinay chouhan Juni 5, 2017 / 4:55 am

    thanks for sharing this useful information, its a important post for every blogger, keep up the good work

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

CommentLuv badge